Van valaki, akinek szinten nehez volt az elso 3 honap?
Igen, nagyon nehéz volt :D
Elöször is, feszült a mellem, émelyegtem, 13 órákat aludtam, hangulatingadozásaim voltak. Így visszagondolva csak az émelygés volt rossz, hogy éreztem éhes vagyok, de nem bírtam enni... csak pirítóst és vajas kalácsot. :)
Le is adtam 5 kilót az elején. És még mindig tartom, nem híztam vissza :)
Aztán a 15ik hét körül minden elmúlt :)
Most már sokkal jobban vagyok, pörgök ezerrel, csak hamarabb elfáradok, de szerencsére a meleget is prímán viselem :)
27hkm
Igen. Ez a 3. terhességem, mindegyikkel szörnyű volt az első 3 hónap, a túlélésre játszottam.
Az első kettővel 13 kilót fogytam, a víz sem maradt meg bennem, kórházban voltam több hétig, a 16. hétig csak hánytam. 1 hét kórház, 1 hét itthon, így telt ez az időszak.
Most "csak" a 12. hétig hánytam és "csak" 1x kerültem kórházba 4 napra, szerencsére fogyni se fogytam olyan sokat.
Kitartás, ezt tényleg túl kell élni, utána remélhetőleg jobb lesz. ;)
nagyon az volt
lement 4 kiló, pedig soványabb vagyok a kelleténél
alig bírtam enni, a terhes vitamint is kihánytam.
ja és napi 3-4x is hánytam
nesze neked reggeli rosszullét egész nap szarul voltam,
és ezek mellett 12 órákat aludtam egy nap...
a szagoktól undorodtam, az ételtől is , én is ilyen vajas pirítos, ropi, száraz keksz ilyeneket bírtam enni.
olyan ez mint vmi panaszkodóverseny:)
előzővel ugyanekkor voltam terhes,de nem volt ilyen forróság,reggel6-22ig émelygés 13.hétig,vérömleny miatt 2hét fekvés,a második erre is rátesz,éjjel is hányinger,nem nevezném alvásnak amiket produkálok,újra vérzek vhonnan,feküdni kell csak most ugye itt a nagyobb gyerkőc.Kaját rendelünk mert a konyha említésétől is hányok,egyelőre én is túlélésre játszok,no meg várom a lehűlést és a 13.hetet.Kitartás lányok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!