Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van valaki, akinek szinten...

Van valaki, akinek szinten nehez volt az elso 3 honap?

Figyelt kérdés

2012. júl. 8. 09:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Igen, nagyon nehéz volt :D

Elöször is, feszült a mellem, émelyegtem, 13 órákat aludtam, hangulatingadozásaim voltak. Így visszagondolva csak az émelygés volt rossz, hogy éreztem éhes vagyok, de nem bírtam enni... csak pirítóst és vajas kalácsot. :)

Le is adtam 5 kilót az elején. És még mindig tartom, nem híztam vissza :)

Aztán a 15ik hét körül minden elmúlt :)

Most már sokkal jobban vagyok, pörgök ezerrel, csak hamarabb elfáradok, de szerencsére a meleget is prímán viselem :)

27hkm

2012. júl. 8. 09:57
 2/6 anonim ***** válasza:

Igen. Ez a 3. terhességem, mindegyikkel szörnyű volt az első 3 hónap, a túlélésre játszottam.

Az első kettővel 13 kilót fogytam, a víz sem maradt meg bennem, kórházban voltam több hétig, a 16. hétig csak hánytam. 1 hét kórház, 1 hét itthon, így telt ez az időszak.

Most "csak" a 12. hétig hánytam és "csak" 1x kerültem kórházba 4 napra, szerencsére fogyni se fogytam olyan sokat.

Kitartás, ezt tényleg túl kell élni, utána remélhetőleg jobb lesz. ;)

2012. júl. 8. 10:41
 3/6 anonim ***** válasza:
elozo terhessegemnel a megvaltasert sirt tam 6. hettol, meg elotte is mar szakadtak le a melleim. most is 6 hetes vagyok, ott a baba mert voltam dokinal es minden rendben, de semmi tunetem nincs a faradtsagon kivul.
2012. júl. 8. 10:49
 4/6 anonim ***** válasza:

nagyon az volt

lement 4 kiló, pedig soványabb vagyok a kelleténél

alig bírtam enni, a terhes vitamint is kihánytam.

ja és napi 3-4x is hánytam

nesze neked reggeli rosszullét egész nap szarul voltam,

és ezek mellett 12 órákat aludtam egy nap...

a szagoktól undorodtam, az ételtől is , én is ilyen vajas pirítos, ropi, száraz keksz ilyeneket bírtam enni.

2012. júl. 8. 15:03
 5/6 anonim ***** válasza:

olyan ez mint vmi panaszkodóverseny:)

előzővel ugyanekkor voltam terhes,de nem volt ilyen forróság,reggel6-22ig émelygés 13.hétig,vérömleny miatt 2hét fekvés,a második erre is rátesz,éjjel is hányinger,nem nevezném alvásnak amiket produkálok,újra vérzek vhonnan,feküdni kell csak most ugye itt a nagyobb gyerkőc.Kaját rendelünk mert a konyha említésétől is hányok,egyelőre én is túlélésre játszok,no meg várom a lehűlést és a 13.hetet.Kitartás lányok!:)

2012. júl. 8. 16:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Nekem 2. terhessegem, de egyforman rosszul ereztem/erzem magam: 24 oras hanyinger, barmilyen szagra undor, etvagytalansag, a fogmosastol rettegek, mert nagyon nehez a hanyinger/hanyas miatt. Most vagyok 8 hetes.
2012. júl. 8. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!