Tényleg elkerülhetetlen hogy a gyerek olykor házatrengetően hisztizzen egy órán át vagy mégtovább?
Szerintem neveléssel kordában tartható. Igen, minden gyerek megpróbálja, megnézni, mi a reakció. A nagyobbik fiam 2 éves kora körül kezdte, mikor látta a bölcsiben, hogy hogyan is kell ezt csinálni. Amikor először megpróbálta, apával egymásra néztünk, és szegényt nagyon kiröhögtük. :)
Meglepődött az biztos. Azóta is néha még bepróbálkozik (tényleg ritkán, most 5 éves), de mivel nem ér célt, hamar abbahagyja. Amit írtál az jó: határozottság, nem engedni "nyerni". Nálunk működik az otthagyós módszer.
nekem 3,5éves a fiam, és belekezd a hisztibe, de 2-3 perc, és abbahagyja.
Amit én nem értek nála, hogy tudja jól, hogy nem ér el vele semmit, mégis belekezd.
De ne aggódj, tényleg nevelés kérdése az egész, és azt, hogy 1 órán keresztül hisztizzen a gyerek, azt én sem tudom elképzelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!