Apósom alkoholista, ha részeg, erőszakos és durva. A minap erőszakkal, molesztálás szinten "simogatta" a hasam, el se lehetett zavarni, egyetlen képemet a kicsiről elvette, hiába kértem h. adja vissza, mert fontos, nem adta. Hogy lehetne leállítani?
Hát, ezen az oldalon nekem is sokszor kinyílik a bicska...
Kedves utolsó válaszolók! Láttatok egyáltalán ti valaha alkoholista embert, vagy csak a filmekben? Meg mentálisan beteget, hogy hogy viselkedik? Aha, majd leszereled nő létedre, segítség nélkül, meg majd én elintézem... meg a párja tűri.Hát ja...
Biztos minden a seggetek alá volt dugva és annyi volt a dolgotok, hogy b*sszatok meg eljétek a porontyaitokat és nyomjátok, hogy hát ti jó anyák vagytok. Örüljetek, hogy ilyen az életetek és nem áldott meg titeket a sors alkoholista apóssal vagy mentálisan beteg rokonnal!!
Csak mondom, hogy ilyenek is vannak, de ezek szerint ti még nem is jártatok a lakásoktok ajtaján kívül. Valaki ellen sajnos nem lehet mit tenni!! A gép mögül könnyű az észt osztani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!