Apósom alkoholista, ha részeg, erőszakos és durva. A
minap erőszakkal, molesztálás szinten "simogatta" a
hasam, el se lehetett zavarni, egyetlen képemet a kicsiről
elvette, hiába kértem h. adja vissza, mert fontos, nem
adta. Hogy lehetne leállítani?
Az én párom nagyjából egy másodpercig tűrné ezt, utána, ha kell, fizikailag védene meg. Szerintem a közelébe se menj az ilyennek. A párod pedig igenis álljon a sarkára. Egyrészt az ő apja, másrészt neki igenis kötelessége, hogy a feleségét - főleg, ha babát vár - megóvja az ilyen dolgoktól.
2008. máj. 12. 09:21
...te jóég... :((
Nem alaptalan a félelmed a Pici miatt, úgy látom!
Meg kell szakítani velük a kapcsolatot! HA nem vagy határozott, még baj is lehet, és aztán csak magadat hibáztatnád örökké!
Ha a párod nem érti meg, - hát... tudod, ez a legkevesebb. Van benned egy élet, aki még jó darabig kiszolgáltatott lesz NEKED! Nem másnak. Neked!
2008. máj. 12. 09:22
Leállítani sajnos nem lehet.Lehet józanul megérti,esetleg meg is igérheti,hogy megváltozik és bocsánatot kér.Ez addig tart,míg nem iszik pár pohárral.Akkor úgyis egy más világba kerül és elfelejt mindent,vagy felháborodik azon,hogy szóltatok neki.Az egyetlen amit tehetsz,hogy ilyenkor elkerülöd.Most is amíg terhes vagy és a pici születése után is.Valószínű ha megszületik,akkor is "szeretgetni" akarja majd részegen,esetleg elvinni sétálni,hogy büszkélkedjen vele a kocsmában,stb...Simán ki akarhatja majd venni Őt is a kezedből!Belegondolni is rossz,hogy egy ilyen ember kezébe kerüljön egy ártatlan csöppség!Kerüld el ha ivott,mást nem nagyon tehettek sajnos.
2008. máj. 12. 10:18
Szia! Valamit eszelj ki, hogy ha mégegyszer ilyet csinál, akkor bizonyítható legyen és jelentsd fel sürgősen! Ilyen embert el kell tiltani mellőled, meg mindenki mellől! Én a helyedben bármi lenne, nem mennék oda, ahol ő van.
2008. máj. 12. 10:18
Bizonyára nem vagy egy nagyon határozott személyiség, aki tűzön-vízen keresztül ki tud állni saját magáért és semmilyen helyzetben nem hagyja magát, mert ha ilyen lennél, fel sem merülne ez a kérdés. Én is elég nyuszi voltam, a férjem családjában a határozott, nagyszájú rokonoknak nem mertem ellentmondani, mindig inkább visszahúzúdtam. Egészen addig, amíg megszületett a kisfiam. Azóta anyatigris vagyok :) Bízom benne, hogy Veled is így lesz, a gyermeked megszületésével sokkal bábá válsz és meg mered majd tenni amiket itt tanácsolnak neked. Majd meglátod, egész más lesz, ha majd őt kell megvédened, sokkal erősebb ösztön, mint hogy magadat képviseld.
2008. máj. 12. 16:29
Szerintem aki ezek után még mindig oda jár, az élvezi ezt a helyzetet!Kicsit bizar, hogy még terhesség előtt fogdosott, molesztált! Mégis mire számítottál, hogy majd abbahagyja? Egyébként én ezt az egészet be nem veszem, mert ha igaz is, akkor jó nagy barom aki ezt tűri és hagyja! Értem ezt az egész okos családodra! Az a baj, hogy olyan idióta dolgokat írtok néha, hogy nem értem minek működik még ez az oldal! Kínomba már sokszor nevetek azon, hogy mily sületlenségek mennek itt! Én sem vagyok egy hiper okos, de azért nem csinálnék semmi esetre sem magamból bohócot, hogy buta dolgokat kérdezzek, hordjak össze! Biztos vagyok benne, hogy lesz olyan aki azt gondolja, na most azt csináltam magamból! Lehet, de én nem így gondolom! A lényeg, hogy mindenki gondolkodjon el azon, mit is ad ki magából, mert szerintem egy normális ember egy percig sem türte volna ezeket a dolgokat! Zaklatás!!! Ki tudja, ki lehet a gyerek igazi apja ezek után!!!
2008. máj. 12. 21:11
Már ne is haragudj, de ezt a párod tűri???? Veled együtt???
Én ezek után messziről elkerülném, de lehet, hogy még a párom útját id kiadnám, ha ezt eltűrné. Befekszik melléd az ágyba?! Úristen és te még ezek után szóba állsz vele? Szarnék rá, hogy apósom vagy nem, biztos, hogy felrúgtam volna. Én is kismama vagyok, és együtt lakunk, de az én apósom azon kívül, hogy szóban érdeklődik a baba felől, meg segít a kinti munkában, és nagyon szeret minket ilyen dolgokat akkor sem engedne meg magának. Még azt sem, hogy megsimogassa a hasam. Te biztos, hogy nem élvezed a dolgot?! Akkor kerülnéd messziről. És most nem gyanúsítani akarunk, de akkor lépj az ügyben ha annyira "kellemetlen" neked a dolog. De nem értem anyósod, meg a párod hogy lehet ilyen bamba, hogy tűri, hogy az ő feleségét fogdossa az apja. Bocs, de ez erős szitu.
2008. máj. 13. 14:07
18/21 A kérdező kommentje:
Utolsó két válaszoló, ez azért durva volt, nem rágalmazást kértem, hanem segítséget. És pontosan a ti fajtátok miatt nincs érteme ennek az oldalnak. Szegény gyereketeket sajnálom, milyen rosszindulatú anyjuk lesz.
A TÖBBIEKNEK KÖSZÖNÖM!
Nem mi vagyunk a rosszindulatúak, hanem Te vagy nevetséges, mert egy ilyen oldalról vársz segítséget. Nézz már magadba!!! Nem bántani akartunk, hanem azt gondoljuk, hogy abban a családban valami borzasztó nagy probléma van, hogyha nem tudjátok ezt a helyzetet megoldani. Arról meg végképp ne akarj kioktatni milyen anya leszek, mert biztos, hogy nekem a gyerekem lesz az első, meg a férjem és nem a család többi tagja! Az a baj, hogy Neked nem gyereket kellene szülnöd, hanem megteremteni a gyerekvállaláshoz megfelelő körülményeket!!! Nem nagyon szoktam válaszolni az itt elhangzott kérdésekre, de néha muszáj, mert egyszerűen felfoghatatlan amit kiadtok magatokból!!! Kívánom, hogy javuljon a helyzet Nálatok, hogy a gyermeked már egy igazi családba születhessen, ahol erőszaknak helye nincs, ill. ahol nem kell félni senkitől,meg atttól, hogy mit hoz a holnap!!! Szóval boldog babavárást kívánok tiszta szívemből!!!
2008. máj. 14. 18:19
Pont neked nem lenne jogod kioktatni minket, hogy milyen anyák leszünk, mivel te nem tudod megteremteni a körülményeket. Már ne is haragudj, de ahelyett, hogy felhúzod az orrod, inkább lépnél az ügyben de sürgősen!!!
Gondolj már bele! Itt kezdődik a családon belüli erőszak!! De ha ennyire nem érdekel az ügy, akkor járj továbbra is oda, és tedd ki magad, és a babádat ennek a veszélynek! Úgyhogy nem én nem leszek jó ANYA! Szerinted merő rosszindulat az egész, de szerintem egy igazi anya mindent megtesz a gyermekéért!
2008. máj. 15. 09:53
Kapcsolódó kérdések: