Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki szigorú fekvésre van...

Aki szigorú fekvésre van ítélve, hogyan viseli? És mi okból szükséges pihennie?

Figyelt kérdés
2009. júl. 24. 20:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem csak az elejen volt, 12 hetesen volt hematomam, aztan 16 hetesen megint verzes gorcsoktol, jol lehet birni a fekvest mert a babad eleterol es a te egeszsegedrol van szo, olvasassal, netezessel elmegy az ido, aztan par het volt mindketto, helyrejottem, most eppen a 24. het fele haladunk a kissraccal :-)
2009. júl. 25. 00:16
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia.

Én két hete fekszem szigorúan, kinyílt a méhszájam, még be is akart a doki fektetni.Nekem még két hetet kell a 36. hétig, de nagyon nehéz!

Ez a meleg még rá is tesz, na meg az unalom.Hiába a tv. 40 csatorna, nincs rajta jó műsor, a net is csak ideig óráig köt le, alig várom hogy leteljen.

Az elején még sírtam is hogy tiszta "nyomorék" lettem, úgy jekk kiszolgálni.

Te miért fekszek?

2009. júl. 25. 11:33
 3/5 anonim ***** válasza:
kell akart lenni, de még gépelni sem tudok így fekve
2009. júl. 25. 11:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Én még csak a 25. hétben vok,de ikrekkel.Megrövidült a méhnyakam,úgyh a kinyílást akarjuk megelőzni..Így nagyon rossz h sok idő van még hátra(remélhetőleg),meg h nem tudom ellátni a házimunkát,és persze a meleg..A tv engem is untat,már az olvasás is.Mióta fekszek,nem telnek a napok.
2009. júl. 25. 11:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Előző babámnál a 18. héttől kezdett nyílni a méhszájam. Hát feküdnöm kellett volna, de nem ment. Egyszerűen nem vagyok az a típus, aki feküdjön. Szédülök, fáj a fejem, ha nem kelek fel. 40+4 voltam, mikor szültem, és akkoris indították egy burokrepivel:)

Most a 9. héttől 2110 a cgm. Itt a 16 hós fiam, mégis hogy tudnék feküdni... A 23. hetet kezdem holnap. A jelenlegi dokim nem riogatott koraszüléssel, az előző igen. Van, akinél alkati kérdés a nyílás, és van olyan dolog, ami sajna elősegíti.

Amúgy most sem tudnék pihenni, feküdni egész nap. Tv eleve untat, net egy ideig elmegy, olvasni nem szeretek. Inkább figyelek a testem jelzéseire, és ledőlök pár percre, ha nem vagyok jól.

2009. júl. 25. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!