Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 36 hetes babásan normális,...

36 hetes babásan normális, hogy alig van étvágyam?

Figyelt kérdés
Eddig tudtam jóízűeket enni,kb. 2 héttel ezelőttig. Azóta viszont nem igazán kívánom még a kedvenceimet sem,szinte csak muszájból eszek. Nem lesz baj? Tegnap pl. kétszer ettem,próbáltam egy vacsit is beiktatni,de öklendezni kezdtem tőle,így inkább hagytam a fenébe. Mennyire normális ez? Talán a meleg miatt is van.
2012. aug. 23. 16:09
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!Nekem is ez volt, elvileg normális. Az idő is biztos közre játszik benne, meg persze az is, hogy már elég nagy a Picikéd és nyomja a gyomrodat, ezért nem kívánod a kaját és ha eszel, ezért is öklendezel. Többször próbálj keveset enni és gyümölcsöt meg sokat igyál. Nem lesz semmi baj! A folyadékra figyelj, főleg ebben a nagy melegben.

Boldog babavárást!:)

2012. aug. 23. 16:14
 2/8 A kérdező kommentje:
Azzal nincs gond,minimum napi 3 litert megiszok, egész nap szomjasnak érzem magam. Csak attól féltem,hogy ugye a baba most sokat felszed magára és nehogy emiatt a kevés étkezés miatt esetleg kisebb súlyú legyen,vagy bármi. Köszönöm,hogy írtál! És köszi a jókívánságot :)
2012. aug. 23. 16:17
 3/8 anonim ***** válasza:
26 hetes vagyok, nekem se nagyon van étvágyam, biztos vagyok benne, hogy ez a nagy meleg is közrejátszik ebben... Próbálkozz lehűtött gyümölcsökkel, nekem pl. a görögdinnye jólesik.
2012. aug. 23. 16:26
 4/8 anonim ***** válasza:
Egy kicsit irigyellek benneteket nekem sajnos nagy az étvágyam és iszonyú sokat eszem én emiatt aggódom.Félek,hogy nagy súlyu lesz a baba,és nehéz lesz világra hozni.Már így is két héttel többnek becsülték a súlya alapján.
2012. aug. 23. 16:34
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem azt mondta a dokim, hogy ne aggódjak ilyenek miatt, mert az élet már most igazságtalan és a baba nem azt veszi alapul, hogy mondjuk van valamiből 100 és akkor azt igazságosan 50-50 arányban elosztja veled, hanem ha neki 80 kell akkor azt elveszi, a többi meg a tied és "így jártál":) Persze mindent a gyerkőcökért!!!!!!!!!!!:) Ezt mondta a vitaminokra is, magnéziumra meg kálciumra is.:)

Első voltam.

2012. aug. 23. 16:37
 6/8 anonim ***** válasza:

Normális!

Már nem sok helye van a gyomrodnak, majd csak akkor lesz jobb, ha majd leszállt a hasad, akkor majd tudsz megint enni, bár nem sokkal többet. Amúgy a baba elveszi, ami kell, ne aggódj! Egyél többször kevesebbet, és figyelj rá, hogy amennyire lehet, egyél változatosan, tehát tejtermék, rostos ételek, gyümölcs, fehérje, szénhidrát, minden legyen a nap menüben.

Kitartás, már nincs sok hátra!

Szép babavárást, ami még hátra van belőle! :)

27 h km

2012. aug. 23. 17:53
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Megnyugtataskent irok. Nekem ez a masodik terhessegem(35 hetes vagyok) es szinten nagyon etvagytalan. Az elozo terhessegemnel is ugyanigy voltam kb. a 33 hettol a vegeig alig birtam enni es a fiam 3921 grammal szuletett. Vagyis nem lett kicsi.

Most az ocsivel se eszek tul sokat az uh-on megis mindig nagyobb es a doki neni szamitasai szerint nagyobb sulyu lesz mint a battyja.

Ugyhogy ne aggodj:)

2012. aug. 23. 19:58
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem a szülesznőm mondta hogy ha nem eszel egy falatot sem a babócád ugy is elveszi azt amire szüksége van,ugy hogy emiatt neaggódj.a másik hogy a vége felé kevés hely van már a gyomrodnak ezért nem érzed nagad éhesnek.

Üdv 34hkm

2012. aug. 23. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!