36 hetes babásan normális, hogy alig van étvágyam?
Szia!Nekem is ez volt, elvileg normális. Az idő is biztos közre játszik benne, meg persze az is, hogy már elég nagy a Picikéd és nyomja a gyomrodat, ezért nem kívánod a kaját és ha eszel, ezért is öklendezel. Többször próbálj keveset enni és gyümölcsöt meg sokat igyál. Nem lesz semmi baj! A folyadékra figyelj, főleg ebben a nagy melegben.
Boldog babavárást!:)
Nekem azt mondta a dokim, hogy ne aggódjak ilyenek miatt, mert az élet már most igazságtalan és a baba nem azt veszi alapul, hogy mondjuk van valamiből 100 és akkor azt igazságosan 50-50 arányban elosztja veled, hanem ha neki 80 kell akkor azt elveszi, a többi meg a tied és "így jártál":) Persze mindent a gyerkőcökért!!!!!!!!!!!:) Ezt mondta a vitaminokra is, magnéziumra meg kálciumra is.:)
Első voltam.
Normális!
Már nem sok helye van a gyomrodnak, majd csak akkor lesz jobb, ha majd leszállt a hasad, akkor majd tudsz megint enni, bár nem sokkal többet. Amúgy a baba elveszi, ami kell, ne aggódj! Egyél többször kevesebbet, és figyelj rá, hogy amennyire lehet, egyél változatosan, tehát tejtermék, rostos ételek, gyümölcs, fehérje, szénhidrát, minden legyen a nap menüben.
Kitartás, már nincs sok hátra!
Szép babavárást, ami még hátra van belőle! :)
27 h km
Szia!
Megnyugtataskent irok. Nekem ez a masodik terhessegem(35 hetes vagyok) es szinten nagyon etvagytalan. Az elozo terhessegemnel is ugyanigy voltam kb. a 33 hettol a vegeig alig birtam enni es a fiam 3921 grammal szuletett. Vagyis nem lett kicsi.
Most az ocsivel se eszek tul sokat az uh-on megis mindig nagyobb es a doki neni szamitasai szerint nagyobb sulyu lesz mint a battyja.
Ugyhogy ne aggodj:)
Nekem a szülesznőm mondta hogy ha nem eszel egy falatot sem a babócád ugy is elveszi azt amire szüksége van,ugy hogy emiatt neaggódj.a másik hogy a vége felé kevés hely van már a gyomrodnak ezért nem érzed nagad éhesnek.
Üdv 34hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!