Terhesen szabad gördeszkázni? 17 évesen?
Csak akkor ha cigi lóg a szádban, és néha kortyolsz egy üveg pálinkából.
Ne őrülj már meg. Ha 17 évesen terhes lettél, akkor próbálj meg felnőni. Az elkövetkező pár évben nincsen gördeszka, alkohol, cigi, bulizás, stb. A gyerek érdekében ezekről mind le kell mondani.
Szerintem ez a kép ihlette a kérdést...
Kedves 12-es!
Te is milyen okos lehetsz :D
Kedves 15-ös!
Lehet okosabb mint te. ;) Én is 17 évesen lettem anno terhes. Nem hiszem, hogy ezért bárkit is bántani kellene! Attol mert fiatal, még lehet jó anyuka. Ez nem kor függő!
anyukám is 17 évesen lett terhes velem, és egy normális gyereket nevelt fel! nem kor függő, hogy valaki jó anya legyen.
csak fel kell nőni, éretten kell gondolkozni. bár a kérdésből kiindulva ez még nem történt meg nála!
én 22 évesen várom az első babám, hiába vagyok idősebb, nekem is át kell értékelnem az életemet. (mi szerettük volna a babát, a párom idősebb mint én) de szerintem ezt a legtöbb nőnek meg kell tennie!
csak remélni tudom, hogy a kérdező is rá fog jönni, hogy ez nem csak egy múló hóbort, hanem egy életre szóló felelősség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!