Gyomorégésre, hasfájásra tudok ajánlani valamit?
Én is ezzel küzdök, de nekem azt mondták, hogy mivel ez hormonális, nem igazán lehet ellene mit tenni! Ha esetleg rosszul mondták nekem, akkor én is kíváncsian várom az ötleteket! :D
21hkm
rennie deflatin,égésre,puffadásra isteni! kb 3perc! és elémúlik!
görcsre magneb6
Szia!
Gyomorégésre nekem a reni csak kb10percig hatott utána olyan mintha semmit nem vettem volna be!
Aztán ajánlották a gyógyszertári szódabikarbonát,nem ugyanaz mint a bolti!!!
plussz még a salvus víz az hatásos volt
Nagyon szenvedtem volt, hogy ülve aludtam és ez a két dolog segített próbáld meg!
Nekem nagyon sok a savam, elég sok dolgot kipróbáltam, aztán bementem a coop-bq és ott találtam egy 10db-os pezsgőtablettát. Gyomor doktor lúgosító tabletta borzasztó ízzel, de nekem hatásos.
37 hkm
Gyomorégésre nekem a Salvus-víz vált be a legjobban. Teljesen elmúlik tőle. 1 dl ha érzed hogy kezd égni a gyomrod, 10 perc múlva már sokkal jobb, fél óra múlva pedig már el is felejtetted.
De naponta csak 1-2 decit ajánlott inni, mivel nagyon magas az ásványi anyag tartalma, közel 23.000 mg/l (összehasonlításként a szentkirályiban 520 mg/l van). De legalább nem keserű, hanem csak sós az íze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!