Ikerterheskent szabad hazaseletet elni?
Mi nem tiltottuk el magunkat a szextől, s mivel csak a 12. heti UH-n derült ki az ikresség, addig meg aztán főleg nem vigyáztunk.
A dokidat kéne megkérdezni, hogy nálad mi a javaslat, hiszen annyi minden fennállhat, ami miatt óvatosabbnak kell lenni.
Hamarosan úgyis ritkulni fog a házaséletetek, ahogy a hasad növekedésével alig bírsz mozogni és fájnak az ízületek.
Az ikerterhesség amúgy is veszélyeztetett (bár nem tudom miért), én is asz voltam. Tilos volt a szex terhesség alatt, a dokinak ez volt az első mondata, mikor kiderült, hogy ikerterhes vagyok.
Kérdezd meg a dokidat szerintem.
Szó szerint ugyanezt mondta nekem is a doki,ment az utolsónak....
41 hétig nem volt szex...és a férjem maximálisan mellettem volt,azt sem engedte,hogy én kényeztessem....azt mondta,hogy ha nekem nem lhet,akkor neki sem kell:)
Minket azért tiltott el a dokim a házasélettől,mert sérült a nyálkahártyám és emiatt véreztem és barnáztam. De akkor még nem tudtuk,hogy ketten vannak a babáink. Aztán amikor múlt héten kiderült,hogy ikreink lesznek,akkor újfent elmondta,hogy a házaséletet hanyagoljuk. Nehéz,belátom,főleg,hogy nekem most megduplázódott a vágyam,de inkább legyen minden rendben a babákkal. Persze most mondhatnám,hogy majd utána lesz elég időnk,de nem lesz!:) Ikrek mellett egy darabig nem lesz!
10+1 hetes,ikres kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!