Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ikerterheskent szabad hazasele...

Ikerterheskent szabad hazaseletet elni?

Figyelt kérdés
Az ikerterhesseg veszelyeztetet terhesseg azert kerdem.11hetes vagyij de amiota tudom h ketten vannak nem voltunk egyutt mert felek h baj lesz belole.
2012. aug. 22. 12:33
 1/9 anonim ***** válasza:
Ezt a kerdest en is kiirtam anno.:-)Szabad, amig a doki el mnem tilt,nem nyilsz pl.
2012. aug. 22. 12:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha veszélyeztetett vagy,márpedig az vagy,akkor tilos a szex. Mi sem voltunk együtt már 8 hónapja,de hát valamit valakiért,nem?:) így ha lehet,csak még jobban el fog mélyülni a kapcsolatotok,bár a vége felé már eléggé feszült lehet a párod.. De tudod,nem csak így lehet örömet szerezni a másiknak.. :) Neked viszont tilos bármi ilyesmi!
2012. aug. 22. 12:38
 3/9 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg a dokit! Nem azért vagy veszélyeztetett, mert pl véreztél, görcsöltél, hanem mert 2 baba van. Én cukros lettem, veszélyeztetett is, mégis szexeltünk. Utána faros lett a lányom, amiatt is veszélyeztetett. Mégis lehetett. Szóval csak amiatt hanyagolni a szexet, mert 2 baba van, szerintem hülyeség. De ti érzitek! Én úgy voltam vele, hogy amíg a doki nem tiltja, és jól esik, miért ne. :)
2012. aug. 22. 12:42
 4/9 anonim ***** válasza:

Mi nem tiltottuk el magunkat a szextől, s mivel csak a 12. heti UH-n derült ki az ikresség, addig meg aztán főleg nem vigyáztunk.

A dokidat kéne megkérdezni, hogy nálad mi a javaslat, hiszen annyi minden fennállhat, ami miatt óvatosabbnak kell lenni.

Hamarosan úgyis ritkulni fog a házaséletetek, ahogy a hasad növekedésével alig bírsz mozogni és fájnak az ízületek.

2012. aug. 22. 13:14
 5/9 anonim ***** válasza:

Az ikerterhesség amúgy is veszélyeztetett (bár nem tudom miért), én is asz voltam. Tilos volt a szex terhesség alatt, a dokinak ez volt az első mondata, mikor kiderült, hogy ikerterhes vagyok.

Kérdezd meg a dokidat szerintem.

2012. aug. 22. 13:15
 6/9 anonim ***** válasza:

Szó szerint ugyanezt mondta nekem is a doki,ment az utolsónak....

41 hétig nem volt szex...és a férjem maximálisan mellettem volt,azt sem engedte,hogy én kényeztessem....azt mondta,hogy ha nekem nem lhet,akkor neki sem kell:)

2012. aug. 22. 14:06
 7/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok, minket nem tiltott el a doki, csak mikor puhulni kezdett a méhszájam, akkor mondta hogy jobb lenne ha nem.
2012. aug. 22. 14:28
 8/9 anonim ***** válasza:
Én hármasikreket várok, nekünk nem tiltotta meg a doki:) De mindenféleképpen kérdezd meg az orvosod.
2012. aug. 26. 15:08
 9/9 anonim ***** válasza:

Minket azért tiltott el a dokim a házasélettől,mert sérült a nyálkahártyám és emiatt véreztem és barnáztam. De akkor még nem tudtuk,hogy ketten vannak a babáink. Aztán amikor múlt héten kiderült,hogy ikreink lesznek,akkor újfent elmondta,hogy a házaséletet hanyagoljuk. Nehéz,belátom,főleg,hogy nekem most megduplázódott a vágyam,de inkább legyen minden rendben a babákkal. Persze most mondhatnám,hogy majd utána lesz elég időnk,de nem lesz!:) Ikrek mellett egy darabig nem lesz!

10+1 hetes,ikres kismami

2012. aug. 29. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!