Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség és munka? Jól...

Terhesség és munka? Jól döntök ha dolgozok tovább? Ne konkrétan az anyagiakra gondoljatok.

Figyelt kérdés
Jobb lenne-e otthon?Jobban tudnék magunkra vigyázni?Inkább a munka,hogy ne agyaljak?
2009. júl. 24. 12:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én a 33. hétig dolgoztamaztán vége lett a tanévnek (tanár vagyok). ! hete vagyok itthon, de nagyon nehezen viselem. Velem súlyos "problémák" lettek volna ha korábban itthon kellett volna maradnom. Ha szereted a munkádat, és nem esik nehezedre akkor abba ne hagyd! A veszélyességét te tudod megítélni - pszichiátria? nem hangzik éppen a legnyugisabb, legbiztonságosabb melónak, de én/mi innen nem látunk bele.

minden jót neked!

L. 37+3

2009. júl. 27. 23:08
 12/14 anonim ***** válasza:

Látom a munka mániások lepontozták azokat, akik elmentek táppénzre! Ennyit rólatok, azt hiszitek, nélkületek megállna a világ, ha táppénzre vonulnátok!

A sok utazás nem tesz jót, főleg nagy pocakkal, és ilyen társadalomban, hogy a kismamákat levegőnek nézik a tömegközlekedési eszközökön.

Ez nem kérdés! Menj táppénzre és élvezd a nyarat, aludj nagyokat és készülj a babára. Ha megszületik, akkor úgysem tudsz soha ennyit pihizni.

Boldog babavárást!

2009. júl. 27. 23:16
 13/14 anonim ***** válasza:

És valaki lepontozta azokat is, akik a munka mellett döntöttek. Egyébkén nem tudom mire való ez az arrogancia. Miért nem döntheti el mindenki, hogy neki mire jó? Mire való ez a "nélkületek megállna a világ" stílus?

Tudod én pl. tanárként felelősnek éreztem magam az osztályomért, és ha megengeded én úgy éreztem, hogy jól döntöttem amiért maradtam. Lehet, hogy ha a te gyereked járt olna az osztályomba kedves utolsó válaszoló akkor neked is más volna a véleményed.

Pedig egy vetélés után feltehettem volna én is a lábamat, és gyarapíthattam volna a másik tábort. És tehetnék most ilyen stílusú megjegyzéseket én is mint te, csak eleve azt nem értem, hogy miért kell emiatt szemben állni? MŰBALHÉ!

Kedves kérdező, ahogy írtam is korábban, te tudod megítélni, hogy mi a legjobb neked. Én a saját körülményeimet megfontoltam, és dolgoztam, számomra jó döntés volt. De volt kolléganőm aki viszont 6 hetesen táppénzre ment,és az övé is jó döntés volt, mert megvadult az osztálya, nagyon sok problémája adódott a várandósság alatt, és emiatt úgy sem tudodtt volna teljes értékűen dolgozni.

Minden jót!

L. 37+4

2009. júl. 28. 08:41
 14/14 anonim ***** válasza:
Az az igazság,hogy engem nem érdekel,ki pontoz le,ki nem,ez olyan...dedós? dolog.15 válaszból,magán véleményből ugyis azt választ mindenki,amit akar!Ezek az oldalak pont nekünk,unatkozó kismamáknak készültek(tisztelet a kivételnek),egyikünk okosabb,mint a másik!(remélem,észreveszitek,hogy magam is belevonom)Ne fel,ne le pontozzuk már egymást,ugyis szerintem mindenki saját maga dönt!Nem hiszem,hogy kismamák,akik már nem 16 évesek,felnőtt NŐK,itt pontozgatni,és megsértődőst játszani kell!!
2009. júl. 28. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!