Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetesen a hányást hogyan...

6 hetesen a hányást hogyan lehet kezelni? Kinek mit ajánlótt a doki? Az egyik növéremröl van szó. Én Magne B6-ot mondtam nekem ezt mondták. Az elevitet régota szedi és napi 1. Én heti 2 db-ot és 24 hetestől.

Figyelt kérdés
2009. júl. 24. 11:57
 1/5 anonim ***** válasza:

A magne b6-ot nem hányásra szokták adni,hanem keményedésre.Sajnos ezen az Elevit sem segít.6 hetesen ez még lehet normális,persze csak egy bizonyos mértékig.Kérdezze meg a dokijától,hogy mit javasol.Ha nem túl durva a hányás,nekem a jégkocka szopogatás segített.

38 h

2009. júl. 24. 12:01
 2/5 anonim ***** válasza:
A magne b6 tökéletes a b6 a hányásra van magnéziumra meg minden kismamának szüksége van, ártani nem árt. A sima b6 is jó, de szerintem néhány hétig még így marad sajna akár mit is szed....
2009. júl. 24. 12:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Most jó hányásra vagy nem jó hányásra????

Gyömbér tea és kapszula a tuti.

2009. júl. 24. 12:50
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm,még várok ötleteket inkább kaja,ital.

A B6 tényleg hányinger és rosszullétre van,de én görcsöltem is néha és ara ajánlották.A magnézium az ideg betegségek megelözésére van. Az első babánál pezsgőtableta,másodszor a gyogyszer kellett.

Gyönbér teát hogyan kell késziteni? Nekem füszerpor van ithon.Azota fözök vele amiota terhes voltam.

2009. júl. 24. 13:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a 6. héttől a 20.-ig hánytam mindentől. Ami kicsit segített az a Kinley gyömbér, szénsavas üdítő.

K.

2009. júl. 25. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!