Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 35-36 hetes vagyok, és úgy...

35-36 hetes vagyok, és úgy érzem mintha meglenne duzzadva a csiklóm és picit viszket is. A labor negatív lett dokihoz csak jövhéten megyek. Akkor mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
2009. júl. 24. 06:24
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia! Én is hasonlóan vagyok,csak 34 hetesen. De nekem sincs semmi bajom,ezért én arra gondolok hogy a nagy meleg,meg vérbőség miatt lehet. Én nedves törlőkendőt használok wc-zés után és kicsit hűsít is. Amikor meg azt érzem hogy enyhén viszket akkor naponta mondjuk egyszer vékonyan bekenem canesten kenőccsel,és akkor pár órán belül már el is múlik. Próbáld ki esetleg ezeket hátha jobb lesz.
2009. júl. 24. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!