Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A labor szerint negatív...

A labor szerint negatív lettem de csak pisit néztek. Ha korai a terhesség lehet h nem 100% h nem sikerült? Nagyon szeretnénk már picúrt

Figyelt kérdés

A lényeg az, hogy feb.5én volt az utolsó, azóta nagyon biztató jelek vannak mivel csináltam pár tesztet és abból fele-fele arányban lett neg és pozitiv a munkahelyemen megnézték az reggeli első pisimet ma de a szerint negatív

lehet h ennek ellenére terhes vagyok csak még korai volt? volt ehhez hasonló esete valakinek?

2009. márc. 6. 17:48
 1/1 anonim ***** válasza:
várjál még pár napot ne légy türelmetlen. gondolom akkor kórházban dolgozol nem? egy kis eü képesítés? akkor tudnod kéne hogy kicsit korán van lehet még pozitív:-)
2009. márc. 6. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!