Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 38-40 hetes kismamik hogy...

38-40 hetes kismamik hogy vagytok?

Figyelt kérdés

Hogy vagytok?Hogy bírjátok??

39 hetes vagyok ma:):)

És a babóka nem akar jönni:(:( Pedig már annyira de annyira baáznék,és persze aludnék egyet,mert legalább 2 hónapja nem aludtam egy jót.

Nálunk második baba, a lánykám is várja már.

Egyébként jóslóim vannak rendesen..

2012. aug. 21. 12:47
 1/7 anonim ***** válasza:

a feleségem 40+2 hetes, de még csak jóslók sincsenek,semmi,pedig már nagyon várjuk.. :)

32/f

2012. aug. 21. 12:53
 2/7 anonim ***** válasza:
39+5 hetes vagyok.Nekünk is második baba,az első is kislány,és most a második is elvileg.A nagyobb lánykám 4,5 éves ő is nagyon várja már a tesót.Petra lesz a neve,a nagyobb lányom Eliza.Jól vagyok,és én is nagyon babáznék már,enyhe jóslóim vannak,15 percenként kb.Még van pár feladatom,meg Elizám nagyon lefoglal amúgy is,de nehéz elterelni a gondolatot a picurról.2 hete hagytam abba a munkát,eléggé utolsó percre hagytam mindent.Első babám császárral született,nehéz szülés volt,most is természetesnek indulunk,remélem sikerül is.Több baba nem hiszem,hogy lesz,már 36 éves vagyok.Na,és neked kisfiú kislány?
2012. aug. 21. 13:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Kettes vagyok:egész terhesség alatt ég a gyomrom,remélem lesz haja.Az elsőnél is kilenc hónapig égett,ő rengeteg hajjal született,azóta is sok van neki,és szép hosszú.Kíváncsi vagyok:)
2012. aug. 21. 13:07
 4/7 A kérdező kommentje:

A nagyobbam 21 hónapos. Ő is leköti minden percemet, de már nehézkes minden

A kicsi is kislány lesz, Zsóka:):)

A szülés nálunk is nehéz,és hosszú (17 óra) volt, remélem most a sors kicsit könnyít majd rajta:):)

2012. aug. 21. 13:08
 5/7 anonim ***** válasza:

Én ma vagyok 38 hetes, max egy hetem van, de még ne is jöjjön a kismanó, mert fogorvoshoz járok...én sem alszom jó pár hete, ez nagyon durva. Amúgy jól bírnám:-) de a babámért mindent!

De ez a meleg azért kimaradhatott volna, aug. 20 után mindig rossz az idő!

2012. aug. 21. 13:25
 6/7 anonim ***** válasza:

40+4 hetes vagyok, de a manó csak nem akar kibújni. Tegnap fél éjszaka jóslóztam, de nem lett belőle semmi. Ma voltam nst-n, a baba szívműködése tökéletes, méhtevékenység 3 keményedés volt, amikor 60-ig ment fel a görbe. Szóval lótúró. :( Csütörtökön megyek megint nst-re és akkor méhszájat is néz a doki, legutóbb 2111 volt, remélem azóta nyíltam valamennyit. Ha igen, akkor pénteken elvileg befektet és jó esetben meg is indítják a szülést.

Szintén második baba, a nagyobbik októberben lesz 3 éves kislány. Őt is 10 napos túlhordás után indították, úgy tűnik a mostani leánykám is baromi jól érzi magát odabent. Bíztam benne, hogy a végére már nem lesz ilyen rohadt meleg, mert egyre vacakabbul alszom, de csak kiszúr az időjárás is az emberrel még ezen a héten. Kitartás és mindenkinek könnyű szülést kívánok!

2012. aug. 21. 15:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Sziasztok, 38 hetes vagyok, harmadik babával, aki kislány lesz. Jövő hét szerda progis császár, és elkötés :)

Mindenkinek kitartást, és könnyű szülést.

38 hkm

2012. aug. 21. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!