38-40 hetes kismamik hogy vagytok?
Hogy vagytok?Hogy bírjátok??
39 hetes vagyok ma:):)
És a babóka nem akar jönni:(:( Pedig már annyira de annyira baáznék,és persze aludnék egyet,mert legalább 2 hónapja nem aludtam egy jót.
Nálunk második baba, a lánykám is várja már.
Egyébként jóslóim vannak rendesen..
a feleségem 40+2 hetes, de még csak jóslók sincsenek,semmi,pedig már nagyon várjuk.. :)
32/f
A nagyobbam 21 hónapos. Ő is leköti minden percemet, de már nehézkes minden
A kicsi is kislány lesz, Zsóka:):)
A szülés nálunk is nehéz,és hosszú (17 óra) volt, remélem most a sors kicsit könnyít majd rajta:):)
Én ma vagyok 38 hetes, max egy hetem van, de még ne is jöjjön a kismanó, mert fogorvoshoz járok...én sem alszom jó pár hete, ez nagyon durva. Amúgy jól bírnám:-) de a babámért mindent!
De ez a meleg azért kimaradhatott volna, aug. 20 után mindig rossz az idő!
40+4 hetes vagyok, de a manó csak nem akar kibújni. Tegnap fél éjszaka jóslóztam, de nem lett belőle semmi. Ma voltam nst-n, a baba szívműködése tökéletes, méhtevékenység 3 keményedés volt, amikor 60-ig ment fel a görbe. Szóval lótúró. :( Csütörtökön megyek megint nst-re és akkor méhszájat is néz a doki, legutóbb 2111 volt, remélem azóta nyíltam valamennyit. Ha igen, akkor pénteken elvileg befektet és jó esetben meg is indítják a szülést.
Szintén második baba, a nagyobbik októberben lesz 3 éves kislány. Őt is 10 napos túlhordás után indították, úgy tűnik a mostani leánykám is baromi jól érzi magát odabent. Bíztam benne, hogy a végére már nem lesz ilyen rohadt meleg, mert egyre vacakabbul alszom, de csak kiszúr az időjárás is az emberrel még ezen a héten. Kitartás és mindenkinek könnyű szülést kívánok!
Sziasztok, 38 hetes vagyok, harmadik babával, aki kislány lesz. Jövő hét szerda progis császár, és elkötés :)
Mindenkinek kitartást, és könnyű szülést.
38 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!