Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 22hetes kismamik hogy vagytok?

22hetes kismamik hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Hogy álltok a babaholmi vásárlással, vettetek már valamit? Tudjátok a nemét babónak, mi lesz a neve?

2012. aug. 16. 12:25
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

21+4 hetes vagyok :) Kislányunk lesz, már 3x megmutatta magát, Jázmin lesz a neve.

Sok ruhát vettem már neki. Ami megtetszik a boltokban, azt nem hagyom ott. Meg vateráról is rendeltem már pár dolgot.

1-2 héten belül festjük az egész házat belülről, az ő szobáját is csináljuk. Bababútort nézegetünk, ha megtaláljuk a megfelelőt, akkor megvesszük.

Babakocsit már kinéztük, azt csak később vesszük meg, mielőtt megszületik :)

szóval mindent apránként beszerzünk :))

Amúgy nagyon jól bírom, pici a pocakom nagyon. Első baba.

55 kg-ról indultam, 58 kg-t mért tegnap a védőnő.

És te kedves kérdező? :) Mesélj te is!

2012. aug. 16. 13:11
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

22+3 hetes vagyok, nekünk ikerkislányaink érkeznek. Valószínű, hogy Mirjam és Dóra, de még változhat.

Csak babakocsit vettünk, a többivel még várok.

53 kg-ról kezdtem, most vagyok 57 kg, és 24 éves, de 167 cm. Ikrekkel tényleg többet hízok, mint ti :) Kétszer annyi rúgdosás (már 16. hét óta), többet hízok, de mondjuk nagyon vékony voltam.

Most viszont nem nagyon hízok, az elején több jött rám, de most még fogytam is.

2012. aug. 16. 13:30
 3/7 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

A hasam már akkora, mint a barátnőmnek 31 hetesen! :D

2012. aug. 16. 13:31
 4/7 anonim ***** válasza:
holnap leszek 22hetes, a doki egy alkalommal kislányt tippelt, Sára lesz ha meg mégis fiú akkor Zétény. szobáját már kifestettük, a kiságy is megvan, holnap megyünk a többi butorért. kaptunk egy csomó ruhát fiúsat és lányosat is. nekünk csak az apróságokat kell venni, babakocsink meg a babahordozó örökölt. terhesség elején sokat fogytam most 1kg-val vagyok nehezebb mint amivel kezdtem a terhességet.
2012. aug. 16. 15:09
 5/7 A kérdező kommentje:
Akkor én is mesélek.MI még sajnos nem tudjuk a babónk nemét mivel nem mutatta magát a sima 2d-s ultrahangon,de majd jövö héten 4d reméljük megtudjuk :) Van már neki kocsija,kiságya,kiskádja,pelenkázoja.Ruhákat még nem vásároltunk neki,majd ha tudjuk milyen szinüt kell.Nehezebben indult az terhességem,rosszul voltam szinte 15hétig.Azota szuper minden.Annyi hogy a méh szallagjaim nyulnak és szokott szurkálni oldalt.Boldog babavárást Nektek,és várom még a válaszokat.
2012. aug. 16. 15:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Én 22+6 hetes vagyok ma. Iker babákat várok. Egy kisfiút és egy kislányt. Van meg egy kisfiam, aki 16 hónapos. Most már akkora a pocim, mint vele volt szülés előtt 2 héttel. :) Nehezebb így tényleg két babával, ráadásul még a nagyobbik után is futkoshatok. De remélem, hogy kihúzzuk a végéig, és minden rendben lesz a picikkel. Még szinte semmit nem vettünk nekik, mert a nagyfiam után van egy csomó mindenünk. Már híztam eddig 6kg-ot, a védőnő rám is szólt, hogy vegyek vissza a szénhidrát evésből. :( Jövő héten megyek terheléses cukorra, remélem rendben lesz.
2012. aug. 17. 12:36
 7/7 anonim ***** válasza:

23+1 vagyok. Fiam lesz, a neve még kétséges. :) Babaruha már sok van, főleg uniszex dolgok, de már pár darab kék is, sokat kaptunk is. Babakocsi megvan, mert azt ismerőstől vettük, kiságy még nincs, velünk lesz egy szobában, ott még semmit sem csináltunk, október körül akarjuk amikor már a kiságy is meglesz. Decemberben szülök. A baba már elég aktiv, kb 2 hete többször is bejelentkezik egy nap, és ez szokott megnyugtatni,mert különben aggódok. A hasam kb 30 hetesnek felel meg.

Boldog babavárást mindenkinek

2012. aug. 18. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!