22hetes kismamik hogy vagytok?
Szia!
21+4 hetes vagyok :) Kislányunk lesz, már 3x megmutatta magát, Jázmin lesz a neve.
Sok ruhát vettem már neki. Ami megtetszik a boltokban, azt nem hagyom ott. Meg vateráról is rendeltem már pár dolgot.
1-2 héten belül festjük az egész házat belülről, az ő szobáját is csináljuk. Bababútort nézegetünk, ha megtaláljuk a megfelelőt, akkor megvesszük.
Babakocsit már kinéztük, azt csak később vesszük meg, mielőtt megszületik :)
szóval mindent apránként beszerzünk :))
Amúgy nagyon jól bírom, pici a pocakom nagyon. Első baba.
55 kg-ról indultam, 58 kg-t mért tegnap a védőnő.
És te kedves kérdező? :) Mesélj te is!
Szia!
22+3 hetes vagyok, nekünk ikerkislányaink érkeznek. Valószínű, hogy Mirjam és Dóra, de még változhat.
Csak babakocsit vettünk, a többivel még várok.
53 kg-ról kezdtem, most vagyok 57 kg, és 24 éves, de 167 cm. Ikrekkel tényleg többet hízok, mint ti :) Kétszer annyi rúgdosás (már 16. hét óta), többet hízok, de mondjuk nagyon vékony voltam.
Most viszont nem nagyon hízok, az elején több jött rám, de most még fogytam is.
2. vagyok.
A hasam már akkora, mint a barátnőmnek 31 hetesen! :D
23+1 vagyok. Fiam lesz, a neve még kétséges. :) Babaruha már sok van, főleg uniszex dolgok, de már pár darab kék is, sokat kaptunk is. Babakocsi megvan, mert azt ismerőstől vettük, kiságy még nincs, velünk lesz egy szobában, ott még semmit sem csináltunk, október körül akarjuk amikor már a kiságy is meglesz. Decemberben szülök. A baba már elég aktiv, kb 2 hete többször is bejelentkezik egy nap, és ez szokott megnyugtatni,mert különben aggódok. A hasam kb 30 hetesnek felel meg.
Boldog babavárást mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!