Lehet butaságot kérdezek de fasirtot lehet enni terhesség alatt?
7.vagyok
Nem is rád gondoltam kérdező!Hanem a sok okos anyukára.:P
7-esnek!
Mert úgy érzed te okos vagy?
Amikor azt írtam hogy vigyázzon a tojással, nem arról volt szó hogy ne egyen tojást, hanem ne egyen olyat miben nyers tojás van, és nem tudja honnan származik a tojás, mint például egy vendéglőben. Különben evvel nem csak terhesen kell vigyázni, hanem a mindennapi életben!
Rajtad kívül mindenki értette hogy mit is akartam evvel mondani!
És tévedés ne essék, én nem pontoztalak le, mert engem hidegen hagy a pontozósdi!
7.vagyok
15.-nek!
1.Kinek nem inge ne vegye magára!
2.Írtam bármit is rólad?
3.Én is oda írtam ha eltudod olvasni hogy nem csak a terheseknek kell vigyázni!
4.Ha ennyire felkaptad a vizet akkor mégis csak nyomhattál egy piros kezet.Azt hogy a "sok okos anyuka" általánosságban írtam,te vetted egyedül magadra.Ezek szerint magadra ismertél?Tudod már itt elárulod magad.További szép napot!És jó zsörtölödést!
Mióta 5. válaszolóként válaszoltam azóta nem is jártam a oldalon, most jutottam el odáig hogy elolvastam hogy te milyen kommenteket írsz.
te meg azon vagy elájulva, hogy lepontoztak téged.
Ki kell hogy ábrándítsalak de én ezek után sem fogok pontozni,mint idáig sem tettem.
Pont ezért nem járok olyan sűrűn ebben a kategóriában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!