Hogyan nyugtassam meg a férjem? Aggódik a baba miatt! Lent részletessen.
Figyelt kérdés
A férjemnek gyermekkori epilepsziája van.28 éves,12 éve tünetmentes,de gyógyszert szednie kell.Januárba elkezdte az orvosa csökkenteni mondván nem kell már annyi.De a múlthéten volt egy kisebb rosszúléte(nem görcs csak szemrángás).Újra emelik az adagot biztos ami biztos.Tervezett baba,a kezelő orvosok(2)azt mondták nagyobb lenne az öröklésre a hajlam a babánál ha én lennék beteg,és ha lányunk lenne.Nekünk tutira fiúnk lessz.Jó formán százalékban se mérhető az esély hogy beteg legyen.Nem igazán volt ez téma soha sem közöttünk mert ezt én is tudtam.De mióta volt ez az eset ki van borúlva hogy ha valami baja lessz ő lessz a hibás.Nekünk is járt ez a pici,tájékozódtunk és így vállaltuk.talán ha megszületik megnyugszik majd?Mert már a kezelőorvosának sem hisz aki 7 éves kora óta kezeli.2009. júl. 23. 18:41
1/2 anonim válasza:
Szia!
Hát nyugtasd meg a férjed,hogy nem lesz semmi baja a picurinak!Nekem van egy barátnőm,súlyos epilepsziásan kihordott két terhességet,van egy gyönyörű kislánya,7 éves és egy nagyon rosszcsont kisfia 5 éves,de még enyhén se mutatkoztak a tünetek!Ha érdekel titeket priviben irjatok, felvehetitek velük a kapcsit,hogy megnyugodjatok!
Sok boldogságot nektek!!
2/2 anonim válasza:
Háááát, nehéz ügy. Azt tudom tanácsolni hogy igyekezz kerülni a témát, ha előhozza ne bonyolódj vitába nyugtatásba, egy-két szóval intézd el és próbáld másra terelni a szót. Ha sikerül. Közhely: az idő majd megold mindent, ha megszületett a baba, még a kórházban szólj a gyermekorvosnak, ő céltudatosan fogja vizsgálni a problémát, és akkor hátha megnyugszik. Ha nem, akkor meg nem tehetsz semmit, csak ő tudná magát meggyőzni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!