Másnak is van ilyen vagy csak nekem?
Figyelt kérdés
21 hetes vagyok,de elég gyakran görcsöltem ez idáig is!dokinak még terhességem elején említettem,de akkor azt mondta,hogy csak a méhem nő...írt fel magnéziumot,napi 3*1-et,szedem is még mindig...akkor bele is nyugodtam a görcsökbe!na de most félidősen mire fogjam?még mindig nő a méhem?más is szokott görcsölgetni?védőnőm szerint a front miatt van és azt mondta ne aggódjak,amíg nem barnázok vagy vérzek!én sem hinném,hogy baj lenne,mert akkor nem mozogna a babám!más is volt vagy van így,hogy ennyi idősen is görcsölget néha???2012. aug. 19. 13:41
1/4 anonim válasza:
A méhed folyamatosan nőőőőőőő!!!!!!!!! Egy kicsi görcs tényleg nem számít, de ha aggódsz akkor irány a doki!!!!
Boldog babavárást! :)))
2/4 anonim válasza:
én is 21 hetes vagyok és szerintem még mindig a méhed nő, mivel a baba folyamatosan növekszik benne, ráadásul elég gyorsan és kell neki a hely :) én nem is aggódok ezen, szerintem neked sem kellene :)
3/4 anonim válasza:
Miért? Gondoltad, hogy félidősen megáll a növekedésben a méhed? Akkor hogy férne el benne egy minimum 3 kilós baba? Ne viccelj! Persze, hogy nő, és igen is fáj, görcsöl, feszül, nem csak a méhed, de a méhet tartó szalagok, sőt, még a csípőd, derekad is változik, átalakul, úgyhogy azok is fognak fájni. Nyugi!!! Amig nem vérzel, és nem kaparod a falat a görcsöktől, addig semmi baj nincs! Ha észleled, hogy fáj, akkor pihizz, szedd be a magnéziumot, igyál sok folyadékot és tereld el a gondolataidat róla, ne ezen kattogj!
Boldog, nyugodt babavárást neked!
26 h km
4/4 A kérdező kommentje:
azt sejtettem,hogy nem áll meg a növekedésben(ennyi eszem van nekem is)csak azt hittem,hogy ezek majd idővel elmúlnak...nem mindennaposan görcsölök és gondolom nem úgy működik a méhem,hogy havonta gondol egyet és azt mondja,hogy "nah akkor most két napig növök és görcsölök"...azért köszönöm a nyugtató szavakat! :)))
2012. aug. 19. 14:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!