Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másnak is van ilyen vagy csak...

Másnak is van ilyen vagy csak nekem?

Figyelt kérdés
21 hetes vagyok,de elég gyakran görcsöltem ez idáig is!dokinak még terhességem elején említettem,de akkor azt mondta,hogy csak a méhem nő...írt fel magnéziumot,napi 3*1-et,szedem is még mindig...akkor bele is nyugodtam a görcsökbe!na de most félidősen mire fogjam?még mindig nő a méhem?más is szokott görcsölgetni?védőnőm szerint a front miatt van és azt mondta ne aggódjak,amíg nem barnázok vagy vérzek!én sem hinném,hogy baj lenne,mert akkor nem mozogna a babám!más is volt vagy van így,hogy ennyi idősen is görcsölget néha???
2012. aug. 19. 13:41
 1/4 anonim ***** válasza:

A méhed folyamatosan nőőőőőőő!!!!!!!!! Egy kicsi görcs tényleg nem számít, de ha aggódsz akkor irány a doki!!!!

Boldog babavárást! :)))

2012. aug. 19. 13:58
 2/4 anonim ***** válasza:
én is 21 hetes vagyok és szerintem még mindig a méhed nő, mivel a baba folyamatosan növekszik benne, ráadásul elég gyorsan és kell neki a hely :) én nem is aggódok ezen, szerintem neked sem kellene :)
2012. aug. 19. 14:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Miért? Gondoltad, hogy félidősen megáll a növekedésben a méhed? Akkor hogy férne el benne egy minimum 3 kilós baba? Ne viccelj! Persze, hogy nő, és igen is fáj, görcsöl, feszül, nem csak a méhed, de a méhet tartó szalagok, sőt, még a csípőd, derekad is változik, átalakul, úgyhogy azok is fognak fájni. Nyugi!!! Amig nem vérzel, és nem kaparod a falat a görcsöktől, addig semmi baj nincs! Ha észleled, hogy fáj, akkor pihizz, szedd be a magnéziumot, igyál sok folyadékot és tereld el a gondolataidat róla, ne ezen kattogj!

Boldog, nyugodt babavárást neked!

26 h km

2012. aug. 19. 14:17
 4/4 A kérdező kommentje:
azt sejtettem,hogy nem áll meg a növekedésben(ennyi eszem van nekem is)csak azt hittem,hogy ezek majd idővel elmúlnak...nem mindennaposan görcsölök és gondolom nem úgy működik a méhem,hogy havonta gondol egyet és azt mondja,hogy "nah akkor most két napig növök és görcsölök"...azért köszönöm a nyugtató szavakat! :)))
2012. aug. 19. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!