23 hetesen, tegnap este folyamatosan szúrkált a bal oldalam, ma ébredésnél is, azóta szerencsére semmi. Másnak is volt így? Normális lehet?
Figyelt kérdés
2012. aug. 14. 08:39
1/3 anonim válasza:
Ahogy a mehed no, tagul, ugy a mehedet tarto szalagok nyulnak, probaljak a terhet elviselni, megtartani.
Ez a legdurvabb (nalam szuro fajdalmat okozott) lent az alhasamban, ott, ahol a labam kezdodik az felett.
Hol ereztem ket-harom napig, aztan szunet, aztan ujra.
Sajnos nem tudsz vele mit csinalni. Gondnak nem gond, csak kellemetlen.
Boldog babavarast!
2/3 cs.betti válasza:
Én is 23 hetes vagyok, és nekem is szokott mindenféle fájdalmam lenni. Napi 3 magne B6-ot szedek, e miatt kevesebbszer van ilyen. Nyugi, teljesen normális. :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi csajok a gyors és megnyugtató válaszokat!
Nektek is boldog babavárást!!
2012. aug. 14. 10:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!