Milyen papírokat és ki állt ki veszélyeztetett terhességnél?
Volt 2 vetélésem,majd 2 egészséges terhességem.
Munkámból kifolyólag emelgetős munka,ill előző terhességeim miatt lettem veszélyeztetett..
Most a 2 gyerkőc utáni szabijaim töltöm.
Kérdésem az lenne ha most újra terhes lennék,akkor újra veszélyeztetett lennék?Ha igen akkor ki milyen papírt tölt ki?A dokim javasolja,és a háziorvosom ír ki a táppénzre?
ha a dokim most nem tartan veszélyeztetett terhességnek a leendőt,akkor a házi orvos is kiírhat?ha igen akkor meddíg?és az sima táppénz lenne?
ez esetben is lehetek végig itthon??
Azért kérdezem mert nagyobbik ovis,kisebbik bölcsi helyhiány miatt itthon..úgy terveztük 3 gyerekünk lenne,és akár lehetne most is a 3....
szabijaim most gyed után jelenleg is töltöm,de mivel a kicsivel itthon kell lenni nagyszülő,bölcsi miatt...így nem szeretnémmegszaktani a munkaviszonyom,ill másik munkahelyre visszamenni..szabijaim után nem szeretnék visszamenni dolgozni,messze van (órás út)ill terhesen nem szeretnék új helyet keresni ..Ha lehet amit nem tudok ezért is a kérdés hogy csak a doki írhat e ki vagy elég a háziorvos..
ha most terhes vagyok (hamarosan tesztelek)és a dokim nem ír ki mennyi időre írhat ki a háziorvosom,illetve kiírhat e veszélyeztetett terhességre..
ha nem vagyok terhes,akkor addíg elmehetek sima táppénzre (hogy állományban maradjak)míg esetleg jó esetben 1-2 hónapig nem jön össze)
Köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!