Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap fehérjét talált a...

Tegnap fehérjét talált a védőnő a vizeletembe. Nem lehet, hogy csak simán felfáztam?

Figyelt kérdés
Jól beijesztett a koraszüléssel, viszont ma elég egyértelmű felfázásos tüneteim lettek. Mit tegyek? 15 hetes vagyok.
2009. júl. 23. 14:03
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem 1 vizsgálat kivételével az összes többi mutatott fehérjét a vizeletembe mindig azt mondták biztos felfáztam én mondtam hogy tuti nem de annyira nem foglalkozott senki a dologgal :S

Szerencsére időbe született a babám és makk egészségesen

2009. júl. 23. 14:09
 2/8 anonim ***** válasza:

Igyál sok folyadékot! Fehérje a hüvelyváladék is lehet ami a pisbe került. Mindig tisztálkodás után középsugaras vizeletet kell vizsgálni. Nekem is volt egy nagyon kicsi de semmi nem történt szerencsére. Az óta 3 hónapos a kisfiam.:)

Jó babavárást!

2009. júl. 23. 14:10
 3/8 A kérdező kommentje:
Éppen az az! Nagyon keveset tudtam pisilni, és nem engedtem ki az elejét. A védőnő meg bizonygatta, hogy abba semmi nem kerülhet bele, és tuti koraszülés lesz. 15 heteses???
2009. júl. 23. 14:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Koraszülés? Hát ezt inkább vetélésnek nevezném, és a védőnő meg ne tutizzon már, és ne ijesztgessen téged.Menj el azonnal a nőgyógyászodhoz, és nézesd meg magad, és ne idegeskedj, mert azzal csak ártasz a babának.Majd írd le, hogy mit mondott a nőgyógyászod, kíváncsi vagyok.Ez a védőnő fura nő lehet.
2009. júl. 23. 14:25
 5/8 A kérdező kommentje:
Felhívtam végül a dokit, és azt mondta, hogy kérjek egy teljes vizelet vizsgálatot. És nem mondta, hogy rohanjak, mert "koraszülés" lesz. Ilyen védőnő inkább ne is dolgozna..
2009. júl. 23. 14:31
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném,hogy ijesztgetni akart, ez a terhességi toxémia egyik jele..Nekem is volt benne fehérje, és nem 15 hetesen , de kora szülött lett.
2009. júl. 23. 16:02
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Felfázáskor genny lehet a vizeletben. A fehérje az tényleg toxémia jele lehet. A védőnőd a koraszülést nem úgy értette szerintem, hogy most rögtön, hanem majd. Miért bántjátok mindig a védőnőket? Nekem csak jók a tapasztalataim, pedig többet is ismerek.
2009. júl. 23. 16:08
 8/8 anonim ***** válasza:

szerintem igen is hibás a védőnő mer nem ilyesztegetni kellene a kismamát hanem elküldeni vizeletvizsgálatra úgy ahogy a doki mondta. Nekem is volt fehérje a vizeletemben de nekem lelkiismeretes a védőnőm és azonnal küldött a laborba, szerencsére felfázás volt, de semmi panaszom nem volt, lehet neked is csak egy kis felfázás van, menj el egy laborvizsgálatra,

37 hetes kismama:)

2009. júl. 23. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!