7-8 hetes lehetek. Még nem szedtem semmi vitamint. Elevitet szeretnék venni. Ugye még nem késő? Csak a rendellenességek miatt kérdezem!
Nem, nem késő!:)
Én csak folsavat szedtem a 12. hétig, semmi mást és tökéletesen egészséges a fiam!
Valaki nem is szed még is makk egészséges babája születik.boldog babavárást
33+4hkn
Igazuk van az előttem válaszolóknak is, de azért azt nem árt tudni, hogy a velőcső záródási rendellenesség megelőzésére a folsav (terhesvitaminok) csak az 5-6. hétig hatásosak. Nézd vissza a 9 hónap című Czeizel műsort, nekem sok mindenben segített. Egyébként sokan gondolják, hogy a terhesvitamin nagy babát csinál, de ez is változó. Inkább próbáld meg természetes úton bevinni a vitaminokat, bár télen leszel terhes, ez nem lehetetlen. Én az elsővel télen voltam, de sokkal rosszabb lett a vérképem, mint a másodiknál. Rengeteg gyümölcsöt eszem, a terhesvitamint csak minden másnap.
37 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!