Hogy lehet igy beszelni valakivel? Nezzetek meg a -Veszelyeztetett terhesen az analis szex tiltott? - cimu kerdes 09,39-es valaszolot az eszem megall.
Egyébként, ha megfigyeled, ilyen nagy időjárási frontok előtt elég sok az ilyen "beszólogatás" mások felé. És ilyenkor születnek a legprovokálóbb kérdések is, mint a tegnapi abortuszos, ami ráadásul kamu is. Mult héten is így volt, most is olvastam vissza 3 kérdést is, ahol beszólogattak a kérdés kiírójának...
Már csak 1-2 nap és itt a hidegfront, akkor lenyugszik mindenki.
12:37-es vagyok.
Volt mult héten egy kérdés, ahol épp a kérdező állt neki kötözködni.Szó szerint ezt írta: "én-kismama ; ti- állatok"
Belinkelni nem tudom, mert kitöröltettem, de kaptam egy levelet a modiktól, hogy sajnos az illető tényleg kismama, és ilyen is van sajnos.Mindenkit szídott, hordott, a helyesírással volt elfoglalva, holott az övé is eléggé kifogásolható volt.Arról szólt a kérdés, hogymiért megy mindenki táppénzre, mert ő még 30 hetesen is dolgozik.De a lényeg, hogy vannak fordított esetek is, amikor a kérdező provokál és szidalmazza a válaszolókat.
ugy latszik a lepontozashoz értesz csak de,hogy megválaszold a hülyeséged ahoz nem!jól lepontoztál mindenkit aki nem neked adott igazat!
Igaza volt annak a válaszolónak aki azt irta,hogy NEKED GYEREK mikor még te is az vagy a viselkedésed is arra utal.
Na mostmár pontozhatsz!és örjöngj és talan ird ki megint milyen bunkó a 10:44 -as válaszoló!
NEVETSÉGES vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!