Hogy lehet igy beszelni valakivel? Nezzetek meg a -Veszelyeztetett terhesen az analis szex tiltott? - cimu kerdes 09,39-es valaszolot az eszem megall.
Figyelt kérdés
2009. júl. 23. 11:06
11/24 anonim válasza:
legyen bármilyen kérdés vagy válasz
bocs
12/24 anonim válasza:
Szerintem meg ki kell bírni szex nélkül. És el kell tudni viselni a kritikát (főleg, h igaza van)
Ui.: hogy lehet ilyen ostoba kérdést feltenni?? Az eszem megáll... Mint valami kis tinilány, oszt nemsokára gyereked lesz :S
13/24 anonim válasza:
Mármint ERRE a kérdésre gondoltam, nem az eredetire
14/24 A kérdező kommentje:
jaj en nem az igazat latolgatom hanem a szohasznalatat szeritem az ember nem szabadna megengedjen maganak ilyent foleg nem egy idegennel szemben akit nem is ismer...
2009. júl. 23. 11:21
15/24 anonim válasza:
ilyen a net és a fórumok, személytelen, akármit mondhatsz-írhatsz következmények nélkül.
16/24 anonim válasza:
Én úgy látom, hogy ő írta a második választ is, ami után a kérdező kinevette, ezen húzhatta fel magát. Lehet, hogy kicsit nyers a megfogalmazás, de szerintem is igaza van! És a második válaszában semmi sértőt nem írt, csak azt, hogy mi a véleménye, amit tulajdonképpen a kérdező kérdezett (így nekem nagyon úgy tűnik, hogy tényleg a kérdező az, aki úgy kérdez, hogy utána csak azt a választ fogadja el helyesnek, amit ő szeretne hallani...). Szerintem nem igazságos egy választ kiragadni a többi közül, mert nem ad reális képet.
17/24 anonim válasza:
11:17-nek teljesen igaza van!Ez a kérdés is provokálás és pontgyűjtés céljából született!
A másik kérdésre pedig a válaszom, ha 33 hetesen tudja, hogy veszélyeztetett, akkor azt is tudnia kell, hogy tilos a szex bármilyen formája!
De ezt az orvosa biztos elmondta neki!Ugyhogy én annak a kommentelőnek adok igazat.
Pár hetet igazán ki lehet bírni a baba érdekében.
18/24 anonim válasza:
Szerintem végig a 9 hónapot ki lehet bírni sex nélkül, nekünk első perctől tilos mert én is veszélyeztetett kismama vagyok, első a baba érdeke, viszont azt is meglehet értni, hogy kívánja a férjét, mi biztos nem mernénk még most se megpróbálni így 37 hetesen, de a lényeg, hogy aki választ ad a különböző kérdésekre azt tehetné kultúráltabban, hiszen itt kismamákról és anyukákról van szó.
19/24 A kérdező kommentje:
Nem ne haragudjatok semmi pontszerzo szandekom nem volt felreertetetek es nem is mondtam hogy nincs igaza mert nekem is a gyerek a legelso mindenek elott,csak teljesen ledobbentem azon hogy egy ember igy beszel a masikkal lehet barmit irni valaszkent csak szerintem nem lenne szabad a masikat minositeni szerintem ez nem velemeny alkotas
2009. júl. 23. 12:02
20/24 anonim válasza:
Nem értem a felháborodásod,azt meg,hogy ilyen gyerekesen old meg,hogy kiirod ismét,hogy téged sajnáljanak hát mit mondjak.Olvasd ujra az utolsó kiirásod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!