Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt tényleg...

Terhesség alatt tényleg gyakoribbak a bőrkiütések, bőrelváltozások, allergia?

Figyelt kérdés
Kb. 3 napja kezdtek bőrkiütések megjelenni rajtam, először azt hittem szúnyog, pók vagy hangyacsípés, de nem csíp semmi, mégis mindennap megjelennek újabbak, főleg a lábamon.Mitől lehet?Egyébként vashiányom van.Ez szerepet játszhat benne?
2012. aug. 18. 11:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Én tele voltam pattanással, pörsenéssel, mitesszerrel, a végére folyt a zsír az arcomon, borzasztó volt. Öt hete szültem, már sokkal szebb.
2012. aug. 18. 11:42
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem mind a két kézfejem tele lett kiütéssel, rettenetesen viszketett.

2012. aug. 18. 12:23
 3/5 anonim ***** válasza:
És kiderült végül is, hogy mi okozta?
2012. aug. 18. 12:43
 4/5 anonim ***** válasza:

A vashiány nem okoz kiütést, viszont a terhesség alatti hormonváltozások miatt teljesen másképp reagál a bőr!

Van akinek száraz volt és zsíros lesz, vagy fordítva.

És van akinek szép bőre volt, soha egy pattanás/kiütés és most tele van vele az arca!

Nekem például száraz lett a bőröm, próbáltam krémmel kenni, de attól meg kipattogtam(eddig nem volt baj azzal a krémmel).

Sajnos érzékenyebbek leszünk ilyenkor mindenre!! :)

39hkm

2012. aug. 18. 17:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Az arcomon előfordult néha pattanás de mióta terhes vagyok a mellkasom totál kipattogott annyi pattanás nőtt rajta h már eszméletlen, ezek a viszkető piros izék rajtam is előjönnek mindig máshol de én azt hittem ezek szúnyog csípések. Remélem nem tart sokáig és el is fog múlni nagyon zavaró.

11 hkm

2012. aug. 21. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!