Becsúszott a 3. baba. Sajnos antibiotikumot szedtem és fogamzásgátló mellett sem jött meg. Pozitiv lett a tesztem. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Én iszonyatosan ragaszkodom ehhez a babához, tervben is volt , hogy majd lesz még egy, csak pár év múlva, mert a másik kettő is még kicsi. De a férjem és a szüleim is teljesen rámrontottak, hogy abortusz, mert más nem is lehet , meg se hajlandóak hallgatni, ők ezt már eldöntötték. Mivel győzhetném meg őket??? Járt valaki még igy????2009. júl. 23. 10:01
11/12 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm, hogy érdeklődtél, megtartottuk a babát és nagyon nagyon boldogok vagyunk vele. Április elejére voltam kiírva, de egy hónappal előbb érkezett a kisfiúnk két kislányunk mellé. Végülis 3 kiló és 50 cm volt,úgyhogy korára se kerültünk és minden rendben volt vele. Már 7,5 hónapos nagyon gyönyörű és egészséges anyatejes kisbaba. Nagyon megérte harcolni érte,most meg mindenki nagyon boldog vele. A nagyszülők is. Annyi negatív dolog azért van a dologban, hogy sokszor hagynak magamra, ha fáradt vagyok is és azzal magyarézzék, hogy ők megmondták, hogy nem lesz egyszerű, de én azt mondtam, hogy majd mindent megoldok. Hát néha tényleg nagyon nehéz , hisz a lányok is még kicsik. De akkor is nagyon-nagyon boldog vagyok!!!!!!
2010. okt. 15. 11:26
12/12 anonim válasza:
Jaj, nagyon örülök Nektek, én is nagyon szeretnék majd egy harmadikat de még a második is csak egy éves múlt!!!
Minden jót Nektek:-D
Ja, nalunk is két lány van:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!