Becsúszott a 3. baba. Sajnos antibiotikumot szedtem és fogamzásgátló mellett sem jött meg. Pozitiv lett a tesztem. Mit csináljak?
Szia!
Tartsd meg,nem lesz semmi baja a babának!Ez a te döntésed és ne hagyd magad befolyásolni!A rokonságnak meg pláne nincs köze a dolgokhoz és nincs joga beleszólni a te döntésedbe!Magyarul szard le,ki mit mond,mert ilyenkor olyan sok az okoskodó,jótanácsadó,hogy iszonyú!Ha háborognak,az az ő dolguk,te meg legyél nagyon boldog!!!!:)))
Ez csak a férjedre és rád tartozik, a szüleid, férjed szülei, mondhatnak véleményt, de a döntés joga a Tietek!
Biztos az antibiotikum semlegesítette a fogamzásgátló hatását. Úgy látszik ez a babó nagyon jönni akart. Menjetek el együtt a dokidhoz, ő esetleg elmagyarázná a férjednek, hogy az antibiotikumtól nem lesz/lett semmi baja a babának.
Én Cataflamot szedtem amikor terhes lettem (már 1.5 éve próbálkoztunk sikertelenül) és nem gondoltam, hogy "sikerrel" járunk. 14 hós egészséges kisfiam van!
Ne győzködd őket, ez a kettőtök döntése kell, hogy legyen, ha elmentek dokihoz ő majd elmagyarázza, hogy nem lesz baba a babának az antibiotikumtól, hiszen akkor meg sem fogant volna, nekem például most 37 hetesen kell antibiotikumot szednem amit a nőgyógyász írt fel.
Üljetek le a férjeddel és beszéljétek átt a dolgot, de ha tervben volt igaz később de ő most szeretne jönni, akkor ne vetessétek el, lehet később a megbánnátok.
Minden jót kívánok,
37 hetes kismama:)
én sem hiszem, hogy baja lesz a babának. a fogigátlótól tuti, de az antibiotikum sem hiszem, hogy ártott... mikor szedted? ha pé környékén vagy beágyazódás előtt, akkor kizárt, hogy baja legyen :))
Czeizel Endre azt mondta egy műsorban, hogy az első 5 hétben nem számítanak ezek a dolgok. pont egy szerinte felesleges abortusz kapcsán...
Nem hiszem, hogy befolyásolják a gyógyszik a baba egészségét. A fog.gátló tuti nem, én is amellett esetem teherbe és szerencsére semmi bajunk. Az antibio merg koraterhességnél nem problémás. De kérdezz dokit.
A férjedet győzd meg, szüleiddel ne foglalkozz. Amúgy ha anyagiak miatt hezitálnak, 3 babára több támogatást kapsz, ott vannak a nagyobbak ruhácskái, cuccai. Ha ennyire szeretnéd a 3.at, ráadásul tervbe is volt, és úgy döntött, hogy jön, akkor nem lesz gond:-)
Tényleg a férjed a lényeg, csak mondd neki, hogy nézzen a másik két gyermeke szemébe és ne beszéljen zöldségeket!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!