Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az alkohol befolyásolja a...

Az alkohol befolyásolja a terhességi tesztet?

Figyelt kérdés
Ma délután iszogattunk kicsit a párommal de holnap reggel szeretnék csinálni egy terhességi tesztet. Lehet, hogy hülyén hangzik de az alkohol befolyásolja majd az eredményt?
2012. aug. 17. 21:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

na mindegy, ne találgassunk

holnap reggeli első pisiből tesztelj és írd meg mi lett mert most már nagyon izgulok :)

2012. aug. 17. 21:46
 12/18 anonim ***** válasza:
Én is kíváncsi vagyok, szorítok hogy olyan legyen a teszt amit szeretnétek :)
2012. aug. 17. 22:37
 13/18 anonim ***** válasza:
92%

Miért kell egyszerre mindig mindenkit lehurrogni? Gondolom, hogy nem alkoholista a kedves kérdező, mert akkor nem járna erre az oldalra, és nem írna ide ilyen kérdéseket. Én sem voltam, vagyok tökéletes, be is vállalom, de minek kell egyszerre valakit elítélni? Ti talán tökéletesen csináltok mindent ebben a világban? Bár a válaszokból ítélve úgy tűnik, hogy itt mindenki a 100%-ot hozza ki magából, és sohasem téved. Még mielőtt azt írnátok, hogy:

-de ha már 6 napja késik neki, és tisztában van vele, hogy lehet, hogy terhes, akkor miért iszik

Igen, ezt én is így gondolom, de nem kell egyszerre ítélkezni. Szerintem meg senki sem tökéletes, biztos mindannyian követtünk el hibákat. (Ja, bocs, ha nem a kérdésre válaszoltam)

2012. aug. 18. 06:42
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
akkor biztos te pontoztál le mindenkit utolsó !
2012. aug. 18. 07:17
 15/18 A kérdező kommentje:

6:42-es köszönöm! Csak nem akartam már én pampogni inkább figyelmen kívül hagytam őket :) nyilván egy alkesz vagyok ha ilyen kérdésen fennakadok, hogy bekavarhat-e a tesztben de látom mindenki annyira flottul tud itt mindent hogy olyan szupi lehet ennyire tökéletes embernek lenni :D

Egyébként nem kellett teszt, reggel megjött.

2012. aug. 18. 08:13
 16/18 anonim ***** válasza:
13-as, kedves hogy véded a kérdezőt de senki nem szólta le túlzottan ahoz képest hogy ez egy baromira abszurd kérdés... Ha már megvette a tesztet abban van egy aranyos kis leírás amiben ott van hogy mik okozhatnak álpozitív eredményt. Ez kb olyan mintha az lenne a kérdés, hogy a tejtermékek okozhatnak e pozitív tesztet........... Az meg hogy ivott valamennyit pedig késik neki nem mérvadó mert nyilván nem eszméletlenre itta magát csak iszogattak otthon. A teszt elött kicsivel én is ittam párom szüleinél kártyázás közben és a kisfiam köszöni szépen jól van :-)
2012. aug. 18. 08:19
 17/18 anonim ***** válasza:
Igen befolyásolja,még mielőtt teherbe estem(nem terveztük),előtte hónapokkal elmentünk a barátainkkal egy buliba kicsit többet ittam, másnap reggel csináltam egy tesztet,mert a biztonság kedvéért minden hónapban csináltam,mert rendszertelen a menstruációm 2-3-4 napokat szokott késni,és pozitív lett,teljesen megijedtem,aztán az volt a baj,hogy rosszul merítettem a pohárba,mert a 2. negatív volt,elmentem dokihoz,és Ő mondta rosszul is használtam a tesztet és nyilván az alkohol hatása volt,hogy pozitív volt.
2012. aug. 18. 12:29
 18/18 anonim ***** válasza:
13-asnak igaza van, tökéletesen egyetértek vele. Nyilván nem ivott volna a kérdező ha terhes! Szerintem ezt ő is tudja hogy az alkohol árt a babának, nem kell itt a kioktatás.
2012. aug. 18. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!