Az alkohol befolyásolja a terhességi tesztet?
na mindegy, ne találgassunk
holnap reggeli első pisiből tesztelj és írd meg mi lett mert most már nagyon izgulok :)
Miért kell egyszerre mindig mindenkit lehurrogni? Gondolom, hogy nem alkoholista a kedves kérdező, mert akkor nem járna erre az oldalra, és nem írna ide ilyen kérdéseket. Én sem voltam, vagyok tökéletes, be is vállalom, de minek kell egyszerre valakit elítélni? Ti talán tökéletesen csináltok mindent ebben a világban? Bár a válaszokból ítélve úgy tűnik, hogy itt mindenki a 100%-ot hozza ki magából, és sohasem téved. Még mielőtt azt írnátok, hogy:
-de ha már 6 napja késik neki, és tisztában van vele, hogy lehet, hogy terhes, akkor miért iszik
Igen, ezt én is így gondolom, de nem kell egyszerre ítélkezni. Szerintem meg senki sem tökéletes, biztos mindannyian követtünk el hibákat. (Ja, bocs, ha nem a kérdésre válaszoltam)
6:42-es köszönöm! Csak nem akartam már én pampogni inkább figyelmen kívül hagytam őket :) nyilván egy alkesz vagyok ha ilyen kérdésen fennakadok, hogy bekavarhat-e a tesztben de látom mindenki annyira flottul tud itt mindent hogy olyan szupi lehet ennyire tökéletes embernek lenni :D
Egyébként nem kellett teszt, reggel megjött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!