Az alkohol befolyásolja a terhességi tesztet?
Figyelt kérdés
Ma délután iszogattunk kicsit a párommal de holnap reggel szeretnék csinálni egy terhességi tesztet. Lehet, hogy hülyén hangzik de az alkohol befolyásolja majd az eredményt?2012. aug. 17. 21:16
1/18 anonim válasza:
szerintem nem.
viszont ha akarsz gyereket ne nagyon iszogass....
2/18 anonim válasza:
Legfeljebb, ha azt öntöd rá...
Nem tanácsos iszogatni, ha babát tervezel, bizony!
3/18 A kérdező kommentje:
Nem terveztünk konkrétan babát (de én reménykedek) nem merem mondani neki hogy lehet mégis lesz...6 napja késik a menzeszem.
2012. aug. 17. 21:29
4/18 anonim válasza:
azért tisztában lesz vele az apuka ha megcsinálta :O
5/18 anonim válasza:
azért írd már meg ha pozitív lett
bár ha 6 napja késik..akkor valószínű szülők lesztek.
a piálgatással meg mától állj le.
6/18 A kérdező kommentje:
Akkor reggel tesztelek...Ha lehet. Csináltam már egyet, az negatív lett.
2012. aug. 17. 21:37
7/18 anonim válasza:
milyen teszted van?
egyébként nem vagy beteg? felfázva? stresszes? ettől mindtől késhet a vérzés.
valamilyen tüneted van?
érzékeny mellbimbó,alhasi érzékenység,émelygés, ilyenek?
8/18 A kérdező kommentje:
X-Epil teszt.
Semmi tünetem nincs. Csak annyi, hogy olyan mintha megjönne, vagyis ami mensi alatt szokott lenni. Hát lehet, hogy a stressz miatt van, bár múlt hónapban fura volt a menzeszem. Kevés volt (ahhoz képest ami nekem mindig volt...)4 nap alatt teljesen elmúlt de normál vér volt.
2012. aug. 17. 21:43
9/18 anonim válasza:
Igen, van hatással, ha nagyon berúgsz, akkor láthatsz kereszteket, vonalakat, ahol nincs.:)
10/18 A kérdező kommentje:
Bár most hogy gondolkozok...Pajzsmirigy cisztám volt régen, így kivették és úgymond "feles" vagyok, lehet hogy kevés a hormonom? Vagy most bolondult meg a hormonháztartásom?
2012. aug. 17. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!