Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Észrevenném, ha a babám...

Észrevenném, ha a babám nyakára rátekeredne a köldökzsinór a pocakomban és baj lenne? Ha igen miből? 29 hkm

Figyelt kérdés
2012. aug. 17. 17:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt te nem igazán veszed észre, ultrahangon is nehéz.
2012. aug. 17. 17:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Ezt te nem veszed észre.Az én kislányomnak is rá volt tekeredve a nyakára.Engem császároztak és mikor kivették a doki mondta hogy rajta volt.
2012. aug. 17. 18:08
 3/5 anonim ***** válasza:

nem kéne ezen gondolkodnod.....

szintén 29 hetes kismama

2012. aug. 17. 18:33
 4/5 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem kéne, de én mindenen annyit idegeskedek. Annyira akarom őt, hogy belehalnék, ha valami baja lenne. Nagyon aggódos anyuka vagyok/ leszek. :) :S
2012. aug. 17. 21:06
 5/5 anonim ***** válasza:

na szia

egyidősek vagyunk.

hidd el hogy a hormonok ilyenkor tombolnak ezerrel.

nekem már van egy 2 éves lányom érdekes vele nem izgultam és paráztam ennyit a terhesség alatt mint most a kisfiammal, igaz ég és föld a két állapot..

minden rendben van a babával de én is túlaggódok mindent,

igaz a köldökzsinórral nem foglalkozok mert azt mondta a szonográfus hogy a babák 80 % -a születik úgy hogy a nyakára van tekeredve..és erről senki sem tud semmit..

szóval nem kell izgulni mert csak magadat na meg a babádat teszed tönkre ezzel a túlidegeskedéssel.

minden rendben van, mert ha nem úgy lenne akkor már kiütközött volna.

szóval nó para, egyél egy finom csokit :)

Puszi

2012. aug. 17. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!