Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 23. het utan gyorsnak vagy...

A 23. het utan gyorsnak vagy lassunak tunt az ido ami meg hatravolt a szulesig? 23 h km.

Figyelt kérdés
2009. júl. 22. 20:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon lassú! Bár én szinte az egészet végigszenvedtem, mindig volt valami bajom:(

36 hetes vagyok, de már nagyon várom a végét!

Boldog babavárást Neked!

2009. júl. 22. 20:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Viszonylag lassú, de a leglassabb rész a 9 hónap volt amikor már nagyon vártam a végét. Hál istennek semmi bajom nem volt a terhesség alatt, leszámítva a fáradékonyságot, meg a derék-hátfájást.
2009. júl. 22. 21:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, nekem az eleje volt lassú, most csak úgy repül. Jövő héten valószínűleg Édesanya leszek!!!!!!!
2009. júl. 22. 21:04
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Gyorsabban ment, mint az eleje. De ebbe biztos belejátszott az is, hogy 17 hétig dolgoztam, 18 hetsen volt az esküvőnk, 20 hetesen költöztünk tehát előtte pakoltam ezerrel, költözés után másfél hónap volt, mire mindent átirattam, utána kis pihi, majd megint kötözés 39 hetesen, és erre már jobban készültem, előbb és lassabban kellett pakolnom...Akkor meg nagy volt az izgalom, hogy a kicsi hol gondolja úgy, hogy elég volt bent. Reméltük a pakolás közepén, de édes volt, megvárta, míg hazaértünk:-)

Szóval nekem hamar ment

most várom a másodikat, állítólag ez még előbb el fog menni, tény, most tudtuk meg és már majdnem 9 hetes vagyok...

2009. júl. 22. 21:13
 5/8 A kérdező kommentje:
Koszi h irtatok, nekem irto lassan vanszorog minden perc, nem ertem miert, pedig elfoglalom magam, de mintha egy orokkevalosag lenne minden nap...nagyon furcsa ezt megelni...eddig gyorsabban teltek a napok, most pedig kezdek megorulni hogy meg 4 hosszu honap van hatra...
2009. júl. 22. 21:50
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Érdekes amit írsz!

Én holnap töltöm be a 23.hetet és én is ugyanúgy érzek, mint te! Mintha megállt volna az idő!

Az utóbbi két hét is iszonyú lassan telt el.

Olyan érzésem van, hogy soha nem telik el a 9 hónap.

Most az kicsit feldobott, hogy nő a pocim, meg a sok mocorgás is nagyon jó.

Remélem felgyorsul az idő!

Kitartást és boldog pocakosodást neked is!

22+6 km

2009. júl. 22. 22:11
 7/8 A kérdező kommentje:
Nalunk is van mocorgas, de meg mindig ugy h 2-3 nap aktiv kisfiu, aztan 1 nap olyan neha belemrugdizik de alapjaban veve nyugis - ez utobbi nyugtalanit folyton, de hat gondolom befele rugizik olyankor amibol meg nem erzek sokat...
2009. júl. 23. 06:07
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem ez az utólsó két és fél hét tellik nagyon nehezen, minden pillatban azt várom mikor indúlhatok szülni, pedig nagyon félek az ismeretlentől, első baba.

Nekem elég izgalommal teli várandósságom volt hiszen végig volt valami gondom, állandó hüvelygyulladás, veszélyeztetett terhesség, kórházba fekvés vesepromlémával és visszatartással, szóval volt izgalom így gyorsan elrepült, na de ez a két és fél hét, hát lassan de ez is eltelik,

Boldog és türelmes babavárást,

37 hetes kismama:)

2009. júl. 23. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!