Hogyan lehet elkerülni, hogy az ismerősök ne simogassák a hasam?
Figyelt kérdés
Megőrülök tőle, hogy megfogdossák a kerekedő pocimat. Tudom, hogy csak kedveskedni akarnak, de ezt én szeretném megtartani magamnak és a páromnak. Néha el sem tudok húzódni, mert egyből a pocimhoz érnek. Nem tudom hogyan lehet időben és sértés nélkül figyelmeztetni az embereket.2008. máj. 10. 14:07
11/13 anonim válasza:
Nekem egyszer odajött a buszon egy csaj (olyan 16 lehetett) és minden teketória nélkül megsimogatta a hasam, mosolygott egyet, és továbbment. Úgy elcsodálkoztam, mint még soha :)) Végülis aranyos volt. De nem szerttem, ha csak úgy megfogdosták a hasam, idegesített sokszor engem is. Én megkértem mindenkit,hogy kérdezzék meg, szabad-e és akkor ha olyanom volt megengedtem, de általában azt modntam, hogy most ne, és elkezdtem másról beszélni.
12/13 anonim válasza:
Szerintem ne sérts meg feleslegesen senkit sem,inkább örülj,hogy ennyire népszerű vagy (nem olyan gyakori ám,hogy egy kismamának ennyi sok kedves ismerőse van,mint amiről Te beszámoltál.).
Ha mégis irritál,mondd kedvesen mosolyogva,hogy "Jaj,csak ne simogasd légyszi,nem szereti a Pici."és told el megfelelő szemkontaktussal a simogató kezet.Sztem nincs olyan ember a földön,aki ezért megharagudhatna (legalábbis a mi kultúránkban).Aki igen,az nem szeret Téged igazán,csak bájologni akart.Az ilyeneket nem is árt távol tartani a babától,mert megérzik a negatív kisugárzást (aurát).
13/13 anonim válasza:
13 hetes vagyok most kezd növögetni de már most az agyamra megy hogy úgy lerohannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!