23 hetesen 2110 a méhszájam. Mire számíthatok?
Figyelt kérdés
2009. júl. 22. 18:03
1/7 anonim válasza:
Én a helyedben egész nap feküdnék, maximum pisilni kelnék fel.Nem javasolták, hogy be kellene feküdni kórházba vagy összevarrják a méhszájad?Nagyon korai az időpont....
2/7 anonim válasza:
Sok pihenésre számítsál úgy a 40. hétig. Utána úgysem tudsz majd pihenni. Nyugi, én is kihúztam addig. Mert gondolom erre vagy kíváncsi. Nekem is hasonló volt a helyzet 20-22 hetesen és időre szültem. MagneB6 és sok fekvés. Az a legjobb, ha párnát teszel a feneked alá és hanyatt fekszel. Így a méhed magasabban lesz, mint a méhszáj és a baba súlya nem feszíti még jobban a méhszájat. Persze nem túl kényelmes testhelyzet, de napi pár órát ki lehet bírni pl. tévézve, újságot olvasva. Aztán, ha nem romlik a helyzet, akkor lehet, hogy nem is kell majd olyan szigorúan pihenned. A dokira halgass!
3/7 A kérdező kommentje:
Egy hetet voltam kórházban,ma jöttem haza.22 hetesen már ennyi volt,sokat keményedtem,rengeteg magnéziumot kaptam.Azt mondták,hogy össze már nem varrják.Most 23 hetes vagyok,szerencsére nem tágult tovább az egy hét alatt.Csak nagyon félek,nehogy koraszülött legyen.:(
2009. júl. 22. 19:15
4/7 anonim válasza:
Szia!Én 25 hetesen kerültem korházba,mert nagyon görcsöltem és kinyílt a méhszájam.4 napot voltam benn,utána hazaengedtek.3*2 magneB6-kellett szednem.Már a 37.hétben vagyok,amennyit tudtam pihentem két fiam mellett.A magnéziumot most fejezem be.Nem tudom meddig húzom,mert rengeteget keményedek.Sokat pihenj te is,és nem lesz semmi gond.
5/7 anonim válasza:
Szia!
Nekem a 18. héttől nyitva volt a méhszáj.21 hetesen 3110 volt, 30. héten 2210, 38 hetesen 2222. Betöltött 39. hétre szültem. Nem tudom, hogy első babád lesz-e, nekem a harmadik volt. Feküdnöm kellett egész nap és nem emelhettem a gyerekeimet. 24 órás felügyelet alatt voltam itthon. Nagyon nehéz tudom, de feküdj és kitartás. Megéri. Nagyon szorítok Neked. Minden jót.
6/7 anonim válasza:
Pihenj nagyon sokat! Nekem a 36.ik héten volt 3110 az eredményem..
7/7 anonim válasza:
Szia a 20:26-os válaszoló vagyok!Pontossan a betöltött 39.hétig húztam ki a terhességet.Ma két hetes a kislányom.Kívánok neked is minden jót,könnyű szülést.Pihenj amennyit csak tudsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!