Magnerot vagy magneb6? Többi lent!
Figyelt kérdés
26 hetes kismama vagyok eddig nem szedtem magnéziumot, de dokim javasolta, hogy szedjek, pedig nincsenek görcseim, keményedésem. Ő a magnerotot mondta napi 2×3 szemet, de ez nem túl sok? Neten utánanéztem és nem tudok dönteni, hogy melyiket szedjem, magnerot, ami drágább vagy elég a magneb6. Ti mennyi magnéziumot szedtek ha nincs különösebb tünet?2012. aug. 16. 13:15
1/7 anonim válasza:
Ha nem görcsölsz, akkor felesleges magnerotot szedned ekkora adagban. A sima magne B6 az, amiből ennyit kell szedni.
Én tudom ajánlani a Béres magnéziumját, abból elég napi 1 szemet bevenni.
2/7 anonim válasza:
Ha nincs görcsölésed, keményedésed, akkor a Magnerot teljesen felesleges, főleg ekkora adagban. Inkább vegyél MagneB6-ot, és azt szedd ilyen adagban.
3/7 anonim válasza:
Én magnesii citrici-t szedek, napi 2 szemet.
Tudtommal ez a legolcsóbb.
Ha orvossal feliratod, akkor csak 140 ft 10 db.
4/7 anonim válasza:
Nekem az orvosom nem márkát javasolt, hanem azt mondta, hogy a napi adag magnézium legyen minimum 1,5 g, maximum 3g. Én magne b6-ot szedek, most 3x2-t, mert kezdett keményedni a hasam (ez felel meg 3g-nak), amíg nem volt problémám, addig az alapot, 3x1-t szedtem (1,5g).
5/7 anonim válasza:
Figyelj, mindegy hogy görcsölsz vagy nem a dokidnak igaza van a szervezetednek és a babának szüksége van rá! Magnézium vizben oldodó tablettát igyál 1 naponta ha nincsenek görcseid! Ez mindenképp jot tesz.
6/7 anonim válasza:
szia! Én magneb6-ot szedtem,de a védőnő tanácsára elkezdtem szedni a magnerotot,mert abból csak egy szem kell minden nap,és ez az ajánlott mennyiség terhesség alatt(500mg tablettánként)!
7/7 anonim válasza:
Én az elején Béres MagneB6-ot szedtem, ez 1db. 250mg-os. Ebből elég egy szem/nap. Most már 2-3 db.-ot is be kell vennem belőle.
33hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!