A Magneb6 szedése bajt okoz? Szerintetek?
Annak a magzatnak a Magne b6 nélkül is leállt volna a szíve 8 hetesen. Sajnos ez bármikor, bárkivel megtörténhet. Ha szed magnéziumot, ha nem.
Az tuti, hogy a Magne b6-tól semmi baja nem lesz a picurnak! Nyugodj meg, ne olvasgass butaságokat, és szedd nyugodtan!
Véletlen egybeesés, semmi már és azokat kellene meghallgatni inkább, akiknek elmúltak a görcsök, és nem vetéltek el és nem lett koraszülött a babájuk...Én a terhességem elejétől szedtem, a 6. héttől 3*1, majd 3*2 Magne B6-ot, 18. héttől a keményedések és méhnyakrövidülés miatt Magnesii citrici-t 4*1-et, pénteken töltöm a 40. hetet, bár 37. hét után nem szedtem, de nekem sem következett be a fenyegető vetélés vagy koraszülés, amitől tartottak....
Azért elgondolkodtató, hogy az orvosodra nem hallgatsz, egy ilyen általános kérdésben, mi lesz, ha problémád lesz?
Amúgy a magnézium-szulfáttal vénásan adagolva tény, hogy szívleállást lehet előidézni, de szájon át csak hashajtó hatása van, de ezt humán egészségügyben nem használják, csak az állatoknál használtuk, eutanáziára.
39+4 hkm
én annyi rosszat tudok mondani róla, hogy hatalmas étvágyat csinált nekem.. ezt csak abból gondolom, hogy mióta koncentráltabb magnéziumot szedek, azóta elég egy nap háromszor étkeznem, normál adagokat, amíg szedtem pedig állandóan ettem volna.. de ez butaság, ha így lenne, akkor nem javasolnák!!
27 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!