7 hetesen már nekiálltam vásárolni, nagyon gáz?
Én is az elejétől kezdve vásárolgattam!
Erre meg ne gondolj, hogy valami közbejöhet!
Én sem vagyok babonás, nem hiszek az ilyenekbe! Amit tényleg jó áron látsz, vedd csak meg!
Boldog babavárást!
Köszönöm szépen. Persze a nagyobb dolgokat én is késöbb tervezem, meg sok minden van ami a baba nemétől is függ, így azt megvárom.
De pl most bölcsőt találtam nagyon olcsón, unisex ágyneművel és baldahinnal, ilyen olcsón nem fogok kapni sehol.
1-2 kiszoknit, 1-2 bodyt vettünk eddig, meg persze folyamat böngészem a vaterát és ami jó áron van... :)
Ennyi erővel a 20. hét után se vásároljunk, mert akkor is bármi lehet...
Ha nem vagy babonás nem gáz. :) Én mondjuk annak a híve voltam, hogy ha akármi baj is történik, gyerekem vagy így vagy úgy, de egyszer lesz! Tehát semmi nem felesleges. ebben a szellemben vásárolgattam mindig. :)
Igen, én is így látom, ha ne adj isten bármi történik, újra fogunk próbálkozni, és egyszer gazdára találnak a holmik, persze nem fog semmi történni, fő a pozitív gondolkodás.
Köszönöm, hogy segítettetek, így már nem is érzem magam "hülyének". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!