Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az alábbi oldal alapján akkor...

Az alábbi oldal alapján akkor most nekem mikor van a 12. heti ultrahangom?

Figyelt kérdés

Mert engem jövő hétre rendelt be a dokim, de a kalkulátor szerint hiába leszek akkor 12. hetes, mert a genetikai ultrahangot még két hét mulva csinálják meg a vérvétellel együtt,Nem? Akkor most mit csináljak?

[link]

2012. aug. 16. 08:41
 1/3 anonim ***** válasza:
A 12. heti UH-on nézik a nyaki redőt, ami a down-kór szűrés egyik lépése. Mindenkinek ebben a korban csinálják, mert nagyjából ugyanazt a fejlődési fokot mutatja az embrió. Sajnos az adataid nem látszanak a kalkulátorban. Itt egy leírás a 12. heti dolgokról: [link] és próbáld ki ezt a kalkulátort is: [link]
2012. aug. 16. 08:47
 2/3 A kérdező kommentje:

Tényleg nem látszik az adatom. Május 28 az utolsó mensi első napja:)

Onnan számolva jövő héten leszek 12., de amikor ide beírom akkor szeptember 4-re irja a 12 heti genetikai vizsgálatot!

Ezért nem értem...

2012. aug. 16. 09:21
 3/3 anonim ***** válasza:
A 12. heti genetikai uh-t 11+0 és 13+6 között csinálják, nem kell napra pontosan 12 hetesnek lenni. Ezek csak ilyen hozzávetőleges adatok az oldalon.
2012. aug. 16. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!