Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mire számithatok az első...

Mire számithatok az első orvosi vizsgélat során?

Figyelt kérdés
5 hetes vagyok.pénteken megyek az első vizsgálatra.hogy fognak vizsgálni? Ugye nem fogják nyomkodni a hasam? Leirnátok pontosan hogy mi lesz? Lesz rákszűrés? Én attól félek hogy nehogy pecsétvérzés legyen vagy vmi baj.Ja és nekem már volt idén rákszűrésem pár hónappal ezelött.Akkor nem fognak csinálni ugye?
2009. júl. 22. 15:49
 1/4 anonim ***** válasza:
51%

Semmi extrára ne számolj!

A doki megvizsgál, be nyúl és kitapogatja. h terhes vagy.

Aztán elküld Uh-ra, hogy 100% biztosak legyetek.

Nekem csinált rákszűrést, de szerintem így neked nem fog!

Még egy kis megjegyzés, szerintem várhatnál még a dokihoz menettel!

Az első babámat hüvelyi uh- val nézték, másnapra pecsételtem, 9 hetesen elhalt.

Na nem biztos, h e miatt!

Nem kell meg ijedni, ez nem mindenkivel fordul elő! Boldog babavárást!

2009. júl. 22. 16:13
 2/4 anonim ***** válasza:
95%
Elsőnek: Szerintem egy picit elijesztetted a kedves kérdezőt. Kérdező: Ne izgulj, nem lesz semmi gond. Menj nyugodtan a vizsgálatra. Nekem legelőször uh-ot csinált a doki és kézzel is megvizsgált. Megnézi, hogy nincs-e nyitva a méhszáj, meg megállapítják, hogy valóban 5 hetes vagy-e (persze pontos számot, csak a 12 hetes uh ad). Nem kell aggódni, nem lesz gond, szerintem rosszabb ha nem nmész orvoshoz, mert ilyenkor mondja meg, a vizsgálat után, hogy milyen gyógyszereket szedjél, miből mennyit...stb.
2009. júl. 22. 17:12
 3/4 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Nem akarom elijeszteni, csak elmondtam én hogyan jártam!

Senki ne járjon igy, nem volt kellemes!

Elsőre nekem csak terhesvitamint mondott a doki!

2009. júl. 22. 17:46
 4/4 anonim ***** válasza:
47%
általában a legtöbb orvos hasi ultrahanggal diagnosztizálja a terhességet (én most 12. hetes vagyok, de még soha nem vizsgáltak sem kézzel, sem hüvelyi uh-val), ad egy igazolást róla és a védőnőhöz küld. Rákszűrésed így szinte biztos nem lesz.
2009. júl. 22. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!