Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mit gondoltok erről a névről?

Ti mit gondoltok erről a névről?

Figyelt kérdés
Novemberben születik a lányom, és még nem vagyunk biztosak a nevében. Van már egy fiam Ármin Olivér, és két lányom Liliána Szonja és Kincső Hanna. Talán ez lesz a neve a következő csöppségnek: Mila Elina. A vezetéknevünk Farkas, ti mit gondoltok erről?
2012. aug. 15. 18:27
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Hűha, köszönöm a gyors válaszokat válaszokat, átgondoljuk, de a Mila mindenféleképpen marad!
2012. aug. 15. 18:56
 12/18 anonim ***** válasza:
A Mila nagyon szép. Az Elina sem rossz, viszont így a kettő együtt szerintem sem hangzik jól. Én keresnék másik 2. nevet, de a ti gyereketek, ha nektek így tetszik, akkor ne hallgassatok senkire! Nagyon szép neve van mindegyik gyerekednek.
2012. aug. 15. 20:24
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem is különleges így együtt, nagyon szép!
2012. aug. 15. 21:40
 14/18 anonim ***** válasza:
Nekem tetszenek,viszont én még nem halottam az Elina nevet,csak Elenát,az nem tetszik esetleg neked?Csak 1 betű különbözik,de igy a kettő jobban hangzik együtt szerintem!Mila Elena.
2012. aug. 21. 22:44
 15/18 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik a Mila és az Elina is:)

Én is babát várok és gondolkodok rajtuk:)(Mi csak egy nevet szeretnék,hogy nem nyúlom le:):))

Ami még szóba jöhet nálunk a Léna,és a Milana is:)

2012. aug. 21. 23:35
 16/18 anonim ***** válasza:
Nagyon szép nevek :) Talán egy kicsit tényleg sok az "l" betű benne, az Edina nem tetszik esetleg? Mila Edina, szinte ugyan az maradna, csak nem lenne benne annyi l.
2012. aug. 22. 00:23
 17/18 anonim ***** válasza:
Nehéz kimondani. Különben nem lenne rossz.
2012. aug. 22. 14:52
 18/18 anonim ***** válasza:

Szép szerintem.

Gratulálok- 4gyerek!!!Huha!

Jó egészséget nektek!!

2012. szept. 8. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!