Korai volt? (Magyarázatod túl hosszú. )
Figyelt kérdés
Kimostam a babaruhákat, de még csak 28 hetes vagyok. Ha kivasalom őket és szépen összehajtogatom, akkor nem kell már mégegyszer ugyanezt megcsinálnom?2012. aug. 14. 16:23
1/8 anonim válasza:
Tedd be a szekrénybe és takard le egy lepedővel. Nem lesz semmi bajuk.
Vagy te be egy dobozba.
2/8 anonim válasza:
De, ne vasald ki, rakd a szekrénybe, és amikor 36 -40 hetes leszel vedd elő, és mosd, vasald újra.:)
Legalábbis én nem adnék egy újszülöttre olyat, ami 3 hónapja áll a szekrényben...
3/8 anonim válasza:
szerintem korai volt, olyan állott szaguk lesz mire szükség lesz rájuk
4/8 anonim válasza:
Tedd zacsiba őket mosás-vasalás után! Mikor kibontod majd, olyan lesz mintha frissen mostad volna őket!
5/8 anonim válasza:
Én is kimostam,vasaltam a ruhákat kb a 30.hét után.Aztán túlhordtam,így újból kimostam és vasaltam.Én így voltam nyugodt,hogy frissen mosott és vasaltak a ruhák.
6/8 anonim válasza:
Első vagyok, hát nekem nem lettek állott szagúak a ruhák, pedig minden terhességemnél a 30.hét körül mostam. Mégis mi bajuk lenne a tiszta ruháknak egy tiszta szekrényben letakarva? Vagy egy tiszta műanyag dobozban elzárva?
Három gyerek.
7/8 anonim válasza:
akkor az enyém is korai volt?én 1hete 32hetesen mostam ki őket viszont vasalni még ez után szeretném.valószinü akkor hogy nyugottabb legyek 2-3hét mulva ki mosom megint :)
8/8 anonim válasza:
En is a 30.het körül mostam es vasaltam öket. 34. hetig heti 42 orakat dolgoztam. Az utolso heteket csak pihenessel akartam tölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!