Tippelős. Hét, nem, plusz kiló?
Figyelt kérdés
Már megszültem 2 hónapja, de terhesen sokan azt mondták, h milyen kicsi a pocakom, simán "letagadhatok pár hetet". Most kíváncsi lennék rá, h tényleg így volt-e, úgy is annyi tippelős kérdés van.
2012. aug. 13. 22:20
1/10 anonim válasza:
Nekem 17 -18 hetesen volt ekkora a kicsikéimmel,a tippem:35 hét,fiú,és +5 vagy 6 kiló:)
6/10 anonim válasza:
most 19 hetesen ekkora a pocim :) mivel azt mondod túl kicsinek találták így a tippem 30 és lány
7/10 anonim válasza:
Nekem 20 hét környékén volt ekkora, így én tényleg picinek látom, de nem a pocak mérete a lényeg, hanem, hogy egészséges legyen a kisbabád. Attól még lehet fejlett, hogy nem növekszik óriásira a has, sőt fordítva is, hatalmas hasban is lehet pici a baba.
Gratulálok, és jó egészséget Nektek! :)
37+4 hkm
8/10 anonim válasza:
a tippem 33 hét és lány
Gratulálok a babához jó egészséget nektek!
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket!
Hát ezek szerint nem is volt olyan kicsi a pocak, csak a körülöttem lévők látták olyannak :)
Ez 29+0. héten készült, fiúcska lakott benne, és + 15 kiló volt rajtam :)
2012. aug. 14. 11:29
10/10 anonim válasza:
Miiiii?????+15 kiló ???és az hova ment??:))csini voltál nagyon szerintem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!