Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért kell ennyit parázni a...

Miért kell ennyit parázni a pocak nagyságán? Nem értem! Már rám hozzák a frászt!

Figyelt kérdés

Miért terjedtek el ennyire a "kicsi a pocakom x hetesen?" "vagy épp nagy?" kérdések? A frászt hozza rám már mindenki.

Már én is állandóan a hasamat nézegetem, hogy mennyire normális az enyém? Nekem már most 14hetesen elég nagy, de kezdem magam rosszul érezni, amiért állandóan megy itt a pocakhasonlítgatás!

De hiszen ez színtiszta genetika, kinek milyen nagy, vagy épp kicsi, nem?! Nem vagyunk egyformák. mire jó ez? Most ha valaki azt írja, "túl nagy", akkor mi van? Orvos ő? Esetleg mi alapján ítél, hogy túl nagy vagy kicsi?

Egyáltalán minek ide kiírni ilyen buta kérdéseket, aminek se füle, se farka, mert egyszerűen nincs rá helyes válasz!

2012. aug. 13. 15:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ugyanmar... Tok igazad van amugy... 17-20hetesen lapos a hasuk, meg kockas is nem?! :D... es merre jar a magzat, mikor mar erezni kene a szemerdmcsont felett kb 10hetesen, mert akkor mar narancs nagysagunak mondjak mehet, az sincs ott gondolom...... Tiszta vicc, ahogy az is h 11. hetig nem mutatta a tesztje, meg felevig rendesen, hangsulyozom rendesen menstrualt, meg 6honapisan vette eszre h terhes..... Szanalom!
2012. nov. 17. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!