Van még olyan, akinek a köldök felett keményedik a hasa?
Figyelt kérdés
Alul a pocim teljesen "normális", de napok óta tiszta kemény a köldököm felett a hasam. Mindegy mit eszek és mit nem, székletem is rendesen van. Nem tudom mitől lehet, de már nagyon feszít néha. Nem fáj, csak inkább mintha fel lennék fújódva...2009. júl. 21. 18:57
1/4 anonim válasza:
Olyankor, amikor feszül, a baba nyomja, tágítja a "lakosztályát" , ez nem az a keményedés, amit mondanak, mivel olyankor mindenhol feszül a poci.
2/4 anonim válasza:
Hehe szerintem ott a babád :) Nekem folyton a gyomromon és a jobb bordámon ült, ott voltam kidudorodva.
3/4 A kérdező kommentje:
Igen, azt sejtettem, hogy nem az a fajta keményedést érzem, hanem inkább a baba ficánkolhat valahogy úgy, hogy nagyon nyom valamit. :)
2009. júl. 21. 19:36
4/4 anonim válasza:
én is mindig csodálkozok ezen a "keményedésen", mertt nekem a köldököm felett kétoldalt pont 2tenyérnyi "gubics" feszíti ki magát, mivel már nekem be van fordulva, így az egyik a popsija a másik a lábija.
olyan érdekes mert mintha mindig azért nyomná ki magát, hogy fogjam és simizzem őt...
34 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!