Mit csináljak vele? Tegnap óta keményedik a hasam, de nem az egész, csak a köldök alatti rész. Néha nehezemre esik felállni és menni, ha sokat ülök egyfolytában. Egyébként lehet ez a hidegfornt hatására? 27 hetes km.
Szia! Rám is hat így a hidegfront. Korábban előfordult túl sokszor, az orvos napi 3 x 250 mg magnéziumot javasolt (a magne b6-ban ennél jóval kevesebb van). Szerintem beszélj a dokival, mert a dózis függ a dolog intenzitásától. Ekkora mennyiség mellé viszont érdemes kálciumot szedni, mert az így nehezebben szívódik fel (begörcsölt a vádlim).
Mindenképp pihenj, zárd ki a világot, meditálj, szakadj ki kicsit, ne stresszelj. Nekem a doki azt mondta, ha nem veszek vissza a pörgésből, hiába szedem a magnéziumot, kálciumot.
Egyébként ezzel teljesen elmúltak. Váltottam és itthonról dolgozom, mindent betartok, amit az orvos mondott (csak ne írjon ki). :-) 25 hetes km
Eddig nem szedtem semmit, mert nem volt rá szükség.
Egyébként ma van uccsó az napom, ma dolgozom utoljára, aztán pihi.
Magne B6-ot a doki írja fel, vagy recept nélkül is kérhetek a gyógyszertárban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!