Az baj, ha egész nap pörgök?
Figyelt kérdés
6 hetes terhes vagyok,és sok a tennivaló a ház körül,igyekszem nem emelni nagy súlyokat,csak olyan 3-4 kiló körül max,de egész nap megsem állok,persze ha elfáradok leállok pihizni,eszek-iszok rendesen,holnaptól már vitamint is szedni fogok,csak félek,nehogy vetélés legyen a vége! Szerintetek? Egyszerűen nem tudok nyugton maradni,élvezem,néha viszont fáj a méhem olyan menzesz szerű görcs,ami olyan 10másodperc,ez napi 4-5x,nem vérzek meg semmmi,remélem ez a fájdalom csak attól van,h tágul/nő a méhem!2012. aug. 12. 18:17
1/3 anonim válasza:
Nem baj ha pörögsz de azért csak ovatosan az emelést pedig hanyagold.a menszis görcs pedig normális ha nem elviselhetetlen a fájdalom.nekem is volt.vigyi magatokra
Üdv 35+5hkm
3/3 A kérdező kommentje:
okés,akkor megnyugodtam:-) köszi a választ,ti is pihenjetek:-)
2012. aug. 12. 23:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!