Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8mm petezsák? Mit láttam?...

8mm petezsák? Mit láttam? Ugye nem lesz baj?

Figyelt kérdés

Jún. 15-én volt az utólsó mensim átl. 30naposak a ciklusaim.Tuti,h júl. 2-án fogant.18-án negatív teszt,25-én pozitív.Doki:puhább usterus afv-ben szabad oldalkörnyezetben.Uh aug. 2-án.A papírom ennyi van: terhesség ideje:6hét 6nap magzat:1(bár nem értem mert ha van is ott vmi az még csak embrió ) petezsák:8mm szülés várhatóü időpontja 2013 márc 22.

Az uh-s nő csak annyit mondott,h petezsák 8mm-es,a terhesség 5 hetesnek felel meg, 3 hét múlva vissza kéne jönni egy másik uh-ra,hogy ha szükséges pontosítsunk a szülés várható időpontján.

Nem mondta,h embrió,h szikhólyag stb stb

Amit kinagyított a képernyőre,egy buborék-féle vmi volt,közepén folttal.Na most az a méhem benne a petezsákkal vagy a petezsákom a szikhólyaggal?

Olyan hülye vagyok,h nem kérdeztem semmi,meg voltam illetődve is meg olyan lekezelőek is voltak.Most meg be vagyok szarva,h mi van és csak 21-én megyek a következő uh-ra.Nyugtassatok meg,h semmi baj!

2012. aug. 11. 20:30
 1/7 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg!

Nekem baj volt és egy hétre rá kellett menni. Ha baj lenne hamarabbi időpontot mondott volna. :)

2012. aug. 11. 20:39
 2/7 anonim válasza:
ugyanebben a cipőben járok mint te, ugyanezeket írták az én papiromra is. augusztus 21.-én kell mennem uh-ra akkor már szívhangja is lesz a babának legalábbis első terhességemmel így volt biztos most is így lesz. Mondták ha bármilyen panaszom lenne abban az esetben menjek csak hamarabb. Terhesvitamint viszont szedj fontos az első 12. hétben a baba fejlődéséhez.
2012. aug. 12. 11:15
 3/7 A kérdező kommentje:

Huh és nem izgulsz,hogy esetleg vmi nincs rendben?Mert kicsit fura,h 6hét 6naposan 5 hetesnek felelek meg.Valószínű túl sok szörnyűséget olvasok a neten:S Meg első baba is,és volt már 2 éve egy spontán vetélésem 5hetesen...

Te biztosan tapasztaltabb vagy így h 2. baba.Én is 21-én megyek uh-ra.Majd írd meg légyszi utána,h mi volt.

De ne úgy mint itt sokan szokták,h megígérik aztán erre se néznek.

Te milyen vitamint szedsz?Én pezsgőtablettát iszok vas+c+folsav+b6+b12 (ez 1 tabletta nem 5 :)

Az nem elég?

2012. aug. 12. 19:32
 4/7 A kérdező kommentje:
Ja és az normális,h semmi tünetem nincs azon kívül,hogy sokkal feszesebbek a melleim,meg nagyobbak is vmivel és minimálisan érzékenyek?Se hányinger,se szagundor,se kívánósság,se semmi.Talán kicsit fáradékonyabb vagyok.Ennyi
2012. aug. 12. 19:33
 5/7 A kérdező kommentje:
És a buborék?
2012. aug. 12. 19:35
 6/7 anonim válasza:
tegnap voltam uh-n 12mmes petezsák 6 hetesnek felelek meg de még üres :(
2012. aug. 18. 08:20
 7/7 anonim válasza:
gravidát szedem nálam bevált.
2012. aug. 18. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!