8mm petezsák? Mit láttam? Ugye nem lesz baj?
Jún. 15-én volt az utólsó mensim átl. 30naposak a ciklusaim.Tuti,h júl. 2-án fogant.18-án negatív teszt,25-én pozitív.Doki:puhább usterus afv-ben szabad oldalkörnyezetben.Uh aug. 2-án.A papírom ennyi van: terhesség ideje:6hét 6nap magzat:1(bár nem értem mert ha van is ott vmi az még csak embrió ) petezsák:8mm szülés várhatóü időpontja 2013 márc 22.
Az uh-s nő csak annyit mondott,h petezsák 8mm-es,a terhesség 5 hetesnek felel meg, 3 hét múlva vissza kéne jönni egy másik uh-ra,hogy ha szükséges pontosítsunk a szülés várható időpontján.
Nem mondta,h embrió,h szikhólyag stb stb
Amit kinagyított a képernyőre,egy buborék-féle vmi volt,közepén folttal.Na most az a méhem benne a petezsákkal vagy a petezsákom a szikhólyaggal?
Olyan hülye vagyok,h nem kérdeztem semmi,meg voltam illetődve is meg olyan lekezelőek is voltak.Most meg be vagyok szarva,h mi van és csak 21-én megyek a következő uh-ra.Nyugtassatok meg,h semmi baj!
Nyugodj meg!
Nekem baj volt és egy hétre rá kellett menni. Ha baj lenne hamarabbi időpontot mondott volna. :)
Huh és nem izgulsz,hogy esetleg vmi nincs rendben?Mert kicsit fura,h 6hét 6naposan 5 hetesnek felelek meg.Valószínű túl sok szörnyűséget olvasok a neten:S Meg első baba is,és volt már 2 éve egy spontán vetélésem 5hetesen...
Te biztosan tapasztaltabb vagy így h 2. baba.Én is 21-én megyek uh-ra.Majd írd meg légyszi utána,h mi volt.
De ne úgy mint itt sokan szokták,h megígérik aztán erre se néznek.
Te milyen vitamint szedsz?Én pezsgőtablettát iszok vas+c+folsav+b6+b12 (ez 1 tabletta nem 5 :)
Az nem elég?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!