4 hetesen 6mm petezsák. Ez ugye jó?
Figyelt kérdés
Végre tegnap elmentem az első uh-ra mert nagyon enyhe halvány barnás szinte sárgás folyásom volt és megijedtem mert már volt 2 vetélésem ahogy azt korábban irtam. A doki azt mondta h szabályos alaku és 2 hét mulva kontroll. megnyugtatott tudom hogy még csak petezsák de az utobbi terhességem 5 hetébe volt 7 mm. Szerintetek mennyi lesz ha visszamegyek?Boldog babavárást mindenkinek:)2012. júl. 17. 07:24
1/3 anonim válasza:
szuper !! 2 hét mulba benne lesz a babu ne aggodj
2/3 anonim válasza:
És még szívhang is lesz valószínű!Neked is boldog babavárást!27 hkm
3/3 anonim válasza:
Persze hogy jó. Nekem majdnem 6 hetesen volt 8 mm, én majdnem 3 hét múlva kerültem újra dokihoz, akkor meg már ketten voltak benne. És minden ok volt végig. Lassan 2 évesek. :-) Ne aggódj és türelem. HOgy mekkora lesz hát passz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!