4.5 hete estem teherbe. A doki ezt nem tudja, és 6.5 hetesnek számolja. Azt mondta már kell lenni életjelnek, de nincs. Elhalt volna? A szivhang az életjel? Most akkor hogy is kell ezt számolni?
nem értem miért nem tudja hogy 4.5?:O
az a 2 hét is sokat számít.
Lehet,hogy te tudod napra pontosan,hogy mikor fogant a babád,de a dokinak protokoll szerint kell számolnia,és az utolsó mensit veszi alapul.Ha nem 28 naposak a ciklusaid,akkor értelem szerűen annyi napot ad hozzá,amennyivel hosszabb a ciklus.
PL:nekem 34 naposak,és június 9 én volt meg utoljára,tehát június 9.éhez hozzáad 9 hónapot 7 napot,és 6 napot pluszba,mert hosszabb a ciklusom.
A doki jol szamol. Ha negy es fel hete estel teherbe, tehat akkor voltatok egyutt a paroddal es akkor fogant a baba az azt jelenti, hogy a terhesseged hat es fel hetes. Azert szamoljak igy, mert a peteeres, tehat a lehetseges megtermekenyites altalaban az utolso mensi elso napjahoz ket hetre van es a terhesseget az utolso mensi elso napjatol szamitjak.
Tudod, hogy akkor volt peteeresed? Nem lehetett kesobb?
Mert ha kesobb volt, akkor meg a terhesseg fiatalabb es nem kotelezo szivhangnak lennie.
Hat es fel hetesen szerintem mar lassan beindul, vagy be kellene indulnia, ha minden rendben van. Mikorra hivott vissza a doki? Mert szerintem csak akkor kell aggondi, ha het hetes kor utan sem lesz szivveres, vagy ha addig kisebb lesz mondjuk a petezsak, amit az utobbi uh-n latott.
Egyebkent mit lattatok meg ezen kivul? A petezsakrol mondott valamit?
Az elso babamnal egyebkent ot hetesen es hat naposan voltam eloszor uh-n, akkor mar dobogott a szive, de arra azt mondta a doki, hogy meg eleg korai, nem lett volna meg kotelezo latni a szivverest. Remelem, hogy minden rendben van veletek.
Szia!
Hány naposak a ciklusaid??
Mert ha több,mint 28 nap,akkor már ugrik az elmélet..!!
Az előttem szólók már leírták, mi az oka az eltérésnek. A 6,5 hetes terhes vagy, a magzat kora pedig 4,5 hét. Ha nem voltak szabályosak a ciklusaid, akkor később UH alapján módosulhat a kor.
Az életjelet tuti a szívhangra értette, de ne aggódj! Mi 4+5 hetesen jelentkeztünk be nála, akkor mégcsak annyit látott, hogy jó helyre ágyazódott be a petesejt. 3 hét múlva hívott vissza, hogy megvizsgálja az embriót. Akkor már volt szívhang.
Úgyhogy nyugi!!!
30hetes km
Szia!
Én csak azt tudom ajánlani, hogy keress fel egy másik orvost és kérd ki az ő véleményét is. Hasonló a helyzetem... bár nálam fordítva van.
Én 6,5 fél hetesnek számoltam, de valójában a 4,5 hetes voltam az UH alapján... Három hét múlva megyek vissza kontroll UH-ra, hogy megnézzék van-e szívhang.
A szívhang megjelenése mindenkinél más időpontra tehető, hiszen ez a beágyazódás idejétől, a ciklus hosszától is függ... legalább is a dokim ezt mondta... Van akinél később 7-8 héten jelentkezik.
Vigyázz magadra! Ne idegeskedj! ÉS KERESS INKÁBB MÁSIK DOKIT!!!
(De azért kérdezem, hogy petezsákot, szikhólyagot látott-e a doki???)
Szia!
Ne haragudj! Utolsó válaszoló voltam... hirtelen azt hittem, hogy neked volt az orvossal problémád... Elnézésedet kérem a tévedésért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!