Aki a menstruációból, esetleg a konkrét aktusból számolja a szülést, ahhoz képest a UH szerinti időpont mennyiben tér el?
...csak mert nálam abszolút csak az UH-s időpontra tudunk alapozni.Kíváncsi lennék,hogy inkább előbbre vagy későbbre teszi-e az UH a szülés idejét!?
Köszönöm szépen a válaszokat!
nálam eltér.
az uh szerint idsebb vagyok egy héttel és pár nappal és hiába mondom, hogy BIZTOSRA tudom, hogy én számolok jól, azt mondják, az uh a mérvadó. én TÉNYLEG biztosra tudom, hogy mikor estem teherbe, több okból is.
ha majd elkezdenek b.szogatni, hogy túl kicsi a baba, vagy rossz lesz az afp vagy valami, én tutira beszólok.
Szia!
Mindkét babánál tudtam, mikor fogant.
Ehhez képest az első babát a 18. héttől mindig nagyobbnak mutatta az UH, 3 héttel. Túlhordtam, hát szép nagy baba lett:)
Második babánál pedig mindig 1 héttel kisebbnek mérte az uh, mint a kora volt. Szülés előtti uhn is megnyugtattak, hogy nyugi, nem lesz nagy baba... Őt is túlhordtam amúgy, és ő mégnagyobb volt mint az első gyerek.
És ismétlem, mindkét gyereknél tudtuk a fogamzás pontos napját!!!
Köszönöm szépen a hozzászólásokat! Hát kíváncsi leszek,hogy mikor fog érkezni a kislányunk!:-)
28 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!