Van itt kismama akinek jobb oldalon mélyen tapadt a méhlepénye? Ti mennyit pihentek? Nagyon félek hogy valami baja lesz a babónak!
A babának semmi baja nem lesz, max ha nagyon lent van a lepény, és takarja a méhszájat, nem engednek természtesen szülni, akkor császár lesz. De ha nem takarja a m éhszájat, akkor szülhetsz természetes úton .
Pihenni akzért kell, hogy a baba súlya ne nyomja a lepényt, és így az el tudja látni feladatát.
Mennyi idős vagy? Mert ha félidő előtt vagy, vagy környékén, akkor a méh növekedésével még feljebb is vándorolhat a méhlepény.
Akkor én vagyok az ellenpélda, mivel nekem a 12. heti uh-n hátsó fali normális helyen tapadó lepényt mondtak, aztán a 26 hétre már elöl, mélyen méhszájra tapadt lett belőle...
Nem bíztatnak sok jóval.
30hetes pocis
Szia! Azt jelenti, hogy nem bíztatnak sok jóval, hogy nagyon valószínű a császármetszés, mert már nem fog biztonságos távolságba kerülni a méhlepény a méhszájtól.
Egyébként nem korlátoz semmiben, nem kell többet pihennem, szexuális életet is élhetünk, csak sokat és nagyokat nem szabad emelnem, nekem ennyit mondtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!